Check it out Και σμέρνα στα «Τhe Sushi bar» 0 Από Άρτεμη Τζίτζη - 27/02/2015 Με ένα έξτρα χειμωνιάτικο μενουδάκι 12 πιάτων εμπλούτισε τον κατάλογό του το «Τhe Sushi Bar» για το χειμώνα. Τα φύκια wakame και hijiki συνδυάζονται με δημοφιλείς πρώτες ύλες όπως το ginger, τα φασόλια σόγιας, ο τόνος, αλλά και ψάρια που σπάνια τα συναντάμε σε τραπέζια εστιατορίων, όπως η σμέρνα, και δίνουν πιάτα όπως ο «καψαλισμένος τόνος με σουσάμι με γεύση wasabi και μεσογειακή σάλτσα» (Spicy Mediteranian Maguro) ή «μαρινάτη σμέρνα με ρύζι ατμού και αποξηραμένα φύκια wakame» (Anago Kavayki). Οι γευστικές παραλλαγές στα κλασικά πιάτα αλλά και οι νέοι πρωτότυποι συνδυασμοί μας περιμένουν και στα τρία «Τhe Sushi Bar», μέχρι το τέλος Μαρτίου. Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων Sushi Bar (the) Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό Sushi Bar (the) Άτλαντος 1, Π. Φάληρο Sushi Bar (the) Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι