Νέα

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα. Οι Σπύρος και Βαγγέ­λης Λιάκος, Μάνος Ζουρνατζής και Περικλής Κοσκινάς ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να μας παρουσιάσουν τη σοφή εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, εκείνης δηλαδή της πολύ εκφραστικής κουζίνας, που προκύπτει μέσα από βιώματα και την ίδια στιγμή επιτρέπει στην εξαιρετική πρώτη ύλη να λάμψει.

banner

Και, πράγματι, στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου τον πρώτο λόγο έχουν η απόλυτη φρεσκάδα που εξασφαλίζουν τα άριστης ποιότητας υλικά στην εποχή τους και τα εκλεκτά προϊόντα που εμπιστεύονται στην «Cookoovaya» επιλεγμένοι μικροί παραγωγοί, με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά. Έχοντας αυτά ως βάση, οι σεφ επεμβαίνουν όσο χρειάζεται για να κεντήσουν διακριτικά τεχνική ακρίβεια και σύγχρονο μαγειρικό πνεύμα, σε ένα μενού που αλλάζει πολύ συχνά και ανοίγεται τώρα το καλοκαίρι από τις κλασικές σπεσιαλιτέ της αστικής ελληνικής κουζίνας, όπως οι βαθιά νόστιμοι ντολμάδες και τα γεμιστά, μέχρι προτάσεις πιο ιδιαίτερες, όπως η ολοκαίνουργια δροσερή σαλάτα με κρύες γαρίδες, jamon iberico, αβγό, καβούρι και πικάντικη μαγιονέζα.

Δίπλα τους αξίζει ακόμη να βάλετε τα εξαιρετικά δικά τους αλλαντικά και λουκάνικα, όπως και να ρίξετε μια ματιά στα πιάτα εκτός καταλόγου, που διαμορφώνονται καθημερινά με ό,τι πιο φρέσκο μπαίνει στο μαγαζί. Κομμάτι της ξεχωριστής προσωπικότητας της «Cookoovaya» είναι και η δυνατότητα της κουζίνας να προσαρμόσει τις προτάσεις της σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, ενώ η αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

banner

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων