Νέα

H Cardlink φέρνει το αύριο των πληρωμών στο Taste of Athens

Η Cardlink δεν θα μπορούσε να μην δώσει ισχυρό παρόν και στο φετινό Taste of Athens που έρχεται σε λίγες ημέρες στους χώρους του Ζαππείου (19-22 Σεπτεμβρίου). Η αγαπημένη γιορτή των foodies είναι άλλωστε ένα cashless event που προσφέρει στην εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο POS στην ελληνική αγορά την ευκαιρία να ξεδιπλώσει πλήρως τη δυναμική της, σφραγίζοντας κάθε πτυχή της εμπειρίας. Τη στιγμή άλλωστε που χιλιάδες κόσμος θα δίνει την παραγγελία του στα εστιατόρια που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, τα πάντα θα πρέπει να κυλάνε ρολόι και όλα να γίνονται γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που εισέρχεται δυναμικά η επαναστατική υπηρεσία Cardlink maitre, η οποία ανοίγει νέους δρόμους για τους επαγγελματίες της εστίασης. Πρόκειται για την καινοτόμα σουίτα παραγγελιοληψίας της Cardlink που κάνει την λήψη της παραγγελίας παιχνιδάκι, την μεταφέρει αυτόματα στο χώρο της κουζίνας, και προσφέρει πολλές ακόμα δυνατότητες στον επαγγελματία της εστίασης, όπως η εκτύπωση των απαραίτητων παραστατικών, η ανάλυση πωλήσεων και άλλα.

Η διαρκής μέριμνα της εταιρείας να προσφέρει πάντα το καλύτερο τόσο στους επαγγελματίες όσο και σε όλους εμάς αποτυπώνεται και στην ολοκαίνουρια πλατφόρμα Cardlink possible, η οποία θα χαρίσει στο Taste of Athens τεχνολογία αιχμής όπως για παράδειγμα τα νέας γενιάς android POS που θα υπάρχουν παντού στο φεστιβάλ. Παράλληλα, οι τεχνικοί της εταιρείας θα φροντίσουν να παρέχουν στήριξη όλες τις ημέρες και ώρες της διοργάνωσης, ενώ στο περίπτερο της Cardlink θα μπορούμε να πάρουμε μια δυναμική γεύση από το αύριο των πληρωμών και τις νέες τεχνολογίες που θα παίξουν το δικό τους ρόλο στην επιτυχία του φεστιβάλ, αποτελώντας άλλωστε κομμάτι του.