Νέα

Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Από -

Τις αγαπά τις θεματικές βραδιές το «Chefi», εξού και στις 23/1 μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Ανάμεσα στα συνολικά επτά στάδια (€ 40 / άτομο), μας περιμένουν για παράδειγμα ένας ιδιαίτερος ντολμάς μανιταριών, γεμισμένος με fregola, σύκο και bearnaise τρούφας, αλλά κι ένα αρωματικό ριζότο με porcini, δεντρολίβανο και πεκορίνο. Το μενού θα κορυφωθεί με φιλέ μινιόν συνοδεία duxelles μανιταριών, πουρέ λαχανικών και σος γλυκού κρασιού, λίγο προτού σερβιριστεί μια πολύ ιντριγκαδόρικη κρεμ μπριλέ λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Welcome: τραγανό φύλλο, μανιτάρι,γαρίδα, αϊολί τρούφας

Βελουτέ μανιταριών, σπιτική μπρουσκέτα, ταπενάντ portobello

Ντολμάς μανιταριών, fregola, σύκο, Bearnaise τρούφας

Ριζότο porcini, δεντρολίβανο, pecorino

Fillet mignon, duxelles μανιταριών, κατσικίσιο τυρί, πουρέ λαχανικών, σως γλυκού κρασιού

Crème brûlée λευκής σοκολάτας, άρωμα τρούφας, μαρμελάδα μανιταριού

Σπιτικές τρούφες σοκολάτα

Κρατήσεις: 210 6815774 – [email protected]

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων