Έρχεται

Ένας «Καρπός» φυτρώνει στο Μαρούσι

Από -

Τον χώρο του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι επέλεξαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου για να κάνουν το επιχειρηματικό τους ντεμπούτο όπως το είχαν ονειρευτεί: ένα ζεστό εστιατόριο με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε φιλικό σπίτι. Δυο μεγάλα τραπέζια-αντίκες, ένας μπουφές στο πλάι, αλλά και φλοράλ ταπετσαρία στους τοίχους είναι κάποια από τα στοιχεία που υλοποιούν την αρχική ιδέα, ενώ στην ανοικτή κουζίνα ο σεφ αξιοποιεί με φαντασία προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τραχανοκεφτέδες με σύγκλινο, πιπεριά Φλωρίνης και βολάκι Άνδρου, λαχανοντολμάδες θαλασσινών με καπνιστό χέλι και χοιρομέρι, αλλά και γουρουνοπούλα με μπομπότα σχάρας, κάστανο και σιταρόχορτο είναι κάποια από τα πιάτα στο μενού του εστιατορίου, που ετοιμάζεται να καρποφορήσει την επόμενη εβδομάδα.


Στρατηγού Λέκκα 19, Μαρούσι, Τηλ.: 210 8068032