Άφιξη

Έναρξη εργασιών του «Symposium» στο κέντρο

Από -

Πρεμιέρα έκανε εδώ και λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Academia of Athens» από την οικογένεια της Autograph Collection στην καρδιά της πόλης, συστήνοντας μας παράλληλα και τη γευστική του πρόταση με επίκεντρο το μητροπολιτικής αισθητικής εστιατόριο «Symposium».

Πρόκειται για το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με all day χαρακτήρα και μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις σε επιμέλεια του διάστερου σεφ Arnaud Bignon και υπό τη γενικότερη εποπτεία του Απόστολου Τραστέλη. Στο μενού βρίσκουμε για παράδειγμα μια πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική σαλάτα με πολύχρωμα τοματίνια, ζωμό αγγουριού, παγωτό φέτας και τσιπς από μαύρη ελιά Άμφισσας, ορεκτικά με γαλλικές πινελιές σαν το φουαγκρά με τσάτνεϊ σύκου και κάποιες κύριες προτάσεις με κρέας ή ψάρι όπως το φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια, πέστο βασιλικού, τσορίθο και πιπεριά Φλωρίνης.

Η δράση απλώνεται ακόμα στο «Plato Bar & Lounge» με την εντυπωσιακή κάβα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το Aether Restaurant Bar που βρίσκεται στο rooftop και χαρίζει πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων