Focus

«Buffalo Prive»: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα steak houses

Αφιερωμένο στο κρέας, αλλά παθιασμένο με την ολότητα της εστιατορικής εμπειρίας, το «Buffalo Prive» είναι ένας χώρος που δεν μοιάζει με άλλον. Παραδοσιακό steak house στην καρδιά, αλλά εντελώς ανατρεπτικό στη φιλοσοφία του, το κρεατοφαγικό στέκι με τον Λούτσιο Ντάλα και τον Παβαρότι στα ηχεία είναι μια αρτίστικη προσέγγιση στην ουσία της καλοφαγίας, με τις συγκινήσεις του ουρανίσκου να συμπληρώνονται από αυτές των υπόλοιπων αισθήσεων. Αναγεννησιακοί πίνακες καρυκεύουν την πολυτελή ιδιαιτερότητα που εκπέμπει ο χώρος, ενώ παράλληλα παραπέμπουν στην εποχή που το κρέας ξεδίπλωσε όλες τις γευστικές του αρετές, περνώντας από το ψήσιμο στο μαγείρεμα. Μεγάλα, άνετα τραπέζια υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία αυθεντικής φιλοξενίας, άνεσης και slow food απόλαυσης με την οποία είναι μπολιασμένη η χαλαρωτική αύρα του χώρου.

banner

Όσο για το μενού, εκεί πια ξεδιπλώνεται υπερήφανα η εκλεκτική προσέγγιση με την οποία έχουν στηθεί οι value for money γεύσεις του: ξεχωριστά κρέατα από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ευρώπη, επιλεγμένα με το κομμάτι, έρχονται να συναντήσουν τα ελληνικά αντίστοιχα, με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες να εγγυώνται ένα γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας για όλες τις ηλικίες, όμως και οι vegan επιλογές μάς πείθουν για την ανυπαρξία διατροφικών στεγανών.

Τα πράγματα γίνονται δε ακόμη πιο συναρπαστικά φέτος το καλοκαίρι, αφού με αυτήν την ολιστική νοοτροπία του το «Buffalo Prive» στρέφει τον γευστικό του μπούσουλα προς τον συναρπαστικό κόσμο του surf ’n’ turf. Σε ένα απολαυστικό ταρτάρ π.χ., το φίνο βουβαλίσιο κρέας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν αυτού του κρεατοφαγικού ναού των νοτίων, συναντά τη γευστική ιδιαιτερότητα που έχουν τα χτένια, το κριθαρότο με καβουρμά και όστρακα είναι ένα πιάτο που εκπέμπει το πάθος της κουζίνας για τις ανατρεπτικές προτάσεις, ενώ παντρέματα όπως οι γαρίδες με το ισπανικό jamon ή ο αστακός με το wagyu σαγηνεύουν με τη γευστική αβρότητα που, έτσι κι αλλιώς έχει μετατρέψει το σε διαχρονική αξία.

banner

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων