Θέμα

Aρωματικές εμπειρίες Nespresso και στο γραφείο…

Ο καφές αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο πιστή καθημερινή συνήθεια. Από το πρωί, που φτάνουμε στο γραφείο, ξεκινάει η επιθυμία για ένα δυνατό boost με αρώματα μπαχαρικών, όπως είναι το Ristretto Origin India, της Nespresso Professional. Μέσα σε αυτή την επαγγελματική κάψουλα κρύβεται το ντουέτο του εκλεκτού Arabica, με τις νύξεις του εξωτικού Robusta. Μόλις σερβιριστεί η σωστή δόση από την κατάλληλη μηχανή Nespresso Professional ZΕΝΙUS απελευθερώνονται πικάντικες νότες, που δημιουργούν εκρήξεις ενέργειας στον ουρανίσκο, οι οποίες μας φορτίζουν όσο χρειάζεται για να αντεπεξέλθουμε στις εργασιακές απαιτήσεις. Είναι πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια της ημέρας, που συνήθως βρισκόμαστε στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, να μπορούμε να απολαύσουμε γρήγορα και εύκολα ποιοτικό καφέ ή ακόμα γιατί όχι και να τον προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Η Nespresso Professional έχει ρίξει φως στην καθημερινή ανάγκη για ποιοτικό καφέ στο γραφείο επενδύοντας σε δυο βασικά πράγματα. Πρώτον στην ιδανική μηχανή ZENIUS, που σχεδιάστηκε ειδικά για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που αναζητούν ποιότητα και ευκολία στη χρήση και δεύτερον σε ένα μπουκέτο από διαφορετικές κάψουλες, που φλερτάρουν με τα επίπεδα της έντασης και μπορούν να κουμπώσουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε στιγμής της ημέρας. Μέσα σε κάθε κάψουλα βρίσκεται και ένας νέος γευστικός κόσμος, ιδανικός για εξερεύνηση. Για παράδειγμα ο Espresso Οrigin Brazil, μας ταξιδεύει σε καινούργιους αρωματικούς προορισμούς με ωραίες καβουρδισμένες νότες και γλυκιές νύξεις. Η γεύση του είναι τόσο βελούδινη και ντελικάτη, που σου προκαλεί αυτόματα μια ηρεμία και ευχαρίστηση.

Αλήθεια σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για το πρώτο απογευματινό διάλειμμα στη δουλειά; Πολύ καλή επιλογή στην ίδια κατηγορία είναι το ιδιαίτερο Lungo Leggero. Ο συγκεκριμένος Arabica καφές, που αποτελεί ένα πρωτότυπο κράμα από την Αφρική και την Αμερική, έχει αναπάντεχα αρώματα γιασεμιού και ένα στόμα που βγάζει γοητευτικές νότες πορτοκαλιού και περγαμόντου. Θα μπορούσε να είναι η τελευταία after office γουλιά.

Το σημαντικό για να απολαύσει κανείς τα διαφορετικά blends από τις κάψουλες ωστόσο είναι η καινοτόμα μηχανή. Το νέο δημιούργημα της Nespresso ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Συγκεκριμένα η επαγγελματική μηχανή ZENIUS είναι πολύ γρήγορη, καθώς χρειάζεται μόλις 35 δευτερόλεπτα για ναπαρέχει νερό στην ιδανική θερμοκρασία τόσο για καφέ όσο και για την παρασκευή ενός ζεστού ροφήματος, όπως τσάι.

Σε όλα αυτά προσθέτουμε ότι με την αγορά 800 μερίδων καφέ η μηχανή έρχεται δωρεάν σε κάθε επαγγελματικό χώρο και σε συνδυασμό με το υψηλό service και τις τσεκαρισμένες υπηρεσίες της Nespresso Professional έχουμε σίγουρη την ικανοποίηση σε καφεΐνη.