Άφιξη

Αποψάτη κρεατοφαγία με καλό κρασί φέρνει το «Brutus Tavern» στο Κολωνάκι

Από -

Premium κοπές από διάσημες ράτσες μοσχαριού από τα τέσσερα σημεία του χάρτη, αλλά και mini burgers από wagyu, κρεατένια casseroles ζυμαρικών, πάπιες, κοτοπουλάκια και κεμπάμπ, θα συνδυάζονται με εκλεκτική οινοποσία σε χαλαρές τιμές, στην casual πρόταση καλοφαγίας που ετοιμάζεται να υπογράψει ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου στο νούμερο 3 της οδού Λεβέντη στο Κολωνάκι (στο χώρο του παλιού «Nikkei»), για λογαριασμό της ομάδας Μελισσάρη –Μωράκη– Κανελλόπουλου.

H τριάδα, που είτε εν χορώ είτε μεμονωμένα, βρίσκεται πίσω από μερικά εκ των πιο fashionable προτάσεων φαγητού της πόλης (βλ. «Spit Jack», «Nikkei», «Cash» κ.ά.), φιλοδοξεί με το «Brutus Tavern» να ενδυναμώσει τη φαρέτρα του Κέντρου στο εκλεκτό κρέας, θέτοντας ως δεύτερο άξονα του εγχειρήματος την δυνατή κάβα. Πυρήνα της οινικής του πρότασης θα αποτελέσει ο νεοκοσμίτικος αμπελώνας, με Καλιφόρνια και Νέα Ζηλανδία να μπαίνουν στο προσκήνιο, παράλληλα όμως, δυνατές ετικέτες από τη Γαλλία θα φωλιάζουν στο κελάρι, περιμένοντας τους δικούς τους θαυμαστές. Αιχμή της κάβας μαθαίνουμε ότι θα είναι η φιλική τιμολογιακή πολιτική που, αν κινηθεί στα επίπεδα που ακούμε, θα βάλει χωρίς αμφιβολία το «Brutus Tavern» στην καρδιά της casual οινοποσίας μας.

Η σάλα του «BrutusTavern» αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της στα μέσα του μήνα, με καθημερινή λειτουργία από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδι.

banner