Νέα

50 Next: Αυτοί που θα φτιάξουν το μέλλον της γαστρονομίας!

Από -

Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος! Μας αρέσει πολύ αυτή η πρωτοβουλία των World's 50 Best Restaurants σε συνεργασία με το Βάσκικο Κέντρο Γαστρονομίας, να ανακαλύψει και να προβάλει την επόμενη γενιά που θα διαμορφώσει το μέλλον της γαστρονομίας στον πλανήτη. Ζητούν λοιπόν από όσους ασχολούνται παντοιοτρόπως με τον κόσμο της γεύσης, πιστεύουν ότι κάνουν κάτι πολύ πρωτότυπο και σημαντικό, και θα είναι το πολύ 35 χρονών στις 22 Φεβρουαρίου 2021, να υποβάλουν την αίτησή τους για να επιλεγούν στη λίστα των 50 Next.

Δεν χρειάζεται να είστε απαραιτήτως σεφ, ο χαρακτήρας αυτής της λίστας είναι πολύ ευρύς, συμπεριλαμβάνοντας: ακτιβιστές, bartender, μικροζυθοποιούς, ποτοποιούς, τυροκόμους, επιστήμονες, γεωργούς, κτηνοτρόφους, παραγωγούς εδώδιμων προϊόντων, ψαράδες, δημοσιογράφους, ερευνητές, εστιάτορες, σομελιέ, εφευρέτες, οινοποιούς... Αρκεί η δραστηριότητά σας να αφορά τη γαστρονομία και να διευρύνει τα όριά της δημιουργώντας νεωτερισμούς, να έχετε πετύχει ήδη κάποια αποτελέσματα ή με τη δραστηριότητά σας να φαίνονται κάποια σημαντικά βήματα που έχετε ήδη κάνει για την εκπλήρωση των στόχων σας. Δεν πρόκειται για μια λίστα με ιεραρχημένη κατάταξη όπως στα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου, αλλά για 50 ισότιμα επίλεκτες προσωπικότητες, που θα γίνει γνωστή σ’ ολόκληρο τον κόσμο η δραστηριότητά τους.

Προσοχή τώρα, σπεύσατε διότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2020 στο http://www.theworlds50best.com/50next. Η λίστα των επίλεκτων θα ανακοινωθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2021, και αργότερα μέσα στο 2021, μόλις το επιτρέψει ο κορονοϊός, θα γίνει η τελετή απονομής στο Μπιλμπάο.