Νέα

3 γευστικά νέα από την Πελοπόννησο

Χρυσοί Σκούφοι News & Tips powered by Barilla

Από -

Βραβευμένοι σεφ αλλά και νέα hip projects από τη Μεσσηνία ως την Ερμιόνη.

«Funky» pop up στην «Costa Navarino»

Ένα ταξίδι στην avant-garde ελληνική και μεσσηνιακή κουζίνα με τη σφραγίδα του «Funky Gourmet» θα προσφέρουν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος από τις 8/7 έως τις 17/8 στο εμβληματικό resort complex της Μεσσηνίας.

«Nikki Beach» διά χειρός Μωράκη

Ο όμιλος του Γιάννη Μωράκη ανέλαβε τα εστιατόρια του πολυτελούς lifestyle ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι, με τον ταλαντούχο σεφ Σήφη Μανουσέλη στο τιμόνι της κουζίνας: μεσογειακές γεύσεις και party mood στο «Cafe Nikki», ασιατικό mix ‘n’ match στο «Pearl Rooftop Lounge Bar».

Γιάννης Στανίτσας στο «Kookoonari»

Ο ικανός σεφ επιστρέφει με μοντέρνες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στο στιλάτο beach resto που ξεδιπλώνει τη boho chic γοητεία του στην παραλία του Ρωμανού λίγο έξω από την Πύλο, χωρίς να λείπουν τα σταθερά ραντεβού με εκλεκτούς DJs.

Barilla Masters of Pasta

Σχετικά Θέματα

Back to Athens σε βραβευμένα roof gardens

09/09/2019

Back to Athens σε βραβευμένα roof gardens

Χρυσοσκουφάτες εμπειρίες για να ξορκίσετε τα September blues απολαμβάνοντας θέα και γαστρονομία σε ιδανική αρμονία.

Η Ζάκυνθος σε νέα γαστρονομική εποχή

05/08/2019

Η Ζάκυνθος σε νέα γαστρονομική εποχή

Πολύ αναβαθμισμένο βρήκαμε φέτος το κλασικό νησί του Ιονίου, με γευστικά highlights σε ξενοδοχεία - έκπληξη.

Γκουρμέ φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις

29/07/2019

Γκουρμέ φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις

Από σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη γαστρονομία μέχρι μετακλήσεις διεθνών αστεριών. Οι foodies βάλτε τα στην ατζέντα σας αν βρεθείτε για διακοπές σε Ρόδο, Σαντορίνη ή Χαλκιδική.

Γευστικές εντυπώσεις από τα καλύτερα εστιατόρια της Τήνου

23/07/2019

Γευστικές εντυπώσεις από τα καλύτερα εστιατόρια της Τήνου

Σε μεγάλη φόρμα βρήκαμε τα βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας του νησιού.

2 γευστικές εκπλήξεις στην Οία

11/07/2019

2 γευστικές εκπλήξεις στην Οία

Η Σαντορίνη δεν παύει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα και αυτά είναι δύο από τα εστιατόρια της Οίας που δοκιμάσαμε φέτος και μας κέρδισαν.

Τα φετινά νέα της γαστρονομικής Σαντορίνης είναι καυτά σαν λάβα

21/06/2019

Τα φετινά νέα της γαστρονομικής Σαντορίνης είναι καυτά σαν λάβα

Ήρθε ξανά αυτή η εποχή που οι σεφ παίρνουν κουτάλες και μαρμίτες υπό μάλης και μας στέλνουν γαστρονομικούς χαιρετισμούς από νησιά-ντίβες και ειδυλλιακές ακρογιαλιές. 

Νόστιμα νέα από τις Κυκλάδες

08/05/2019

Νόστιμα νέα από τις Κυκλάδες

Ανανεωμένο υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι το ρομαντικό εστιατόριο «Alios Ilios», ενώ και η Νάξος μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της γαστρονομίας.

Οι γαστρονομικές εκπλήξεις της Ρόδου

22/04/2019

Οι γαστρονομικές εκπλήξεις της Ρόδου

Η Ρόδος, ένα από τα νησιά που έχτισαν το τουριστικό προφίλ της καλοκαιρινής Ελλάδας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε φάση επαναπροσδιορισμού της ταξιδιωτικής της ταυτότητας φρεσκάροντας την ξενοδοχειακή αλλά και την εστιατορική της σκηνή.

Φτιάξτο μόνος σου!

08/04/2019

Φτιάξτο μόνος σου!

Οι homemade παρασκευές αρχίζουν ν’ αποτελούν ένα νέο πεδίο προσωπικής έκφρασης σεφ και εστιατόρων και στο φετινό σαφάρι των Χρυσών Σκούφων είδαμε πολύ ιδιαίτερες εκδοχές τους.

Η ελληνική κουζίνα αγαπά το μεταμοντέρνο

28/03/2019

Η ελληνική κουζίνα αγαπά το μεταμοντέρνο

Ένας από τους βασικούς τρόπους της ανανέωσης της ελληνικής κουζίνας που παρατηρήσαμε και στο φετινό σαφάρι για τους Χρυσούς Σκούφους είναι η μεταμοντέρνα μετάφραση κλασικών ιδεών.

H γαστρονομική έκπληξη της Ίου

04/03/2019

H γαστρονομική έκπληξη της Ίου

Μπορεί η Σαντορίνη να είχε όπως πάντα την τιμητική της στους Χρυσούς Σκούφους 2019, όμως η γαστρονομική επιτροπή χάρηκε ωραία γαστρονομικά επιτεύγματα και σε off Broadway νησιά σαν την Ίο.

Το Χρυσοσκουφάτο νησί της Ελλάδας

25/02/2019

Το Χρυσοσκουφάτο νησί της Ελλάδας

Με τέσσερις Χρυσούς Σκούφους η Σαντορίνη κρατάει την πρωτοκαθεδρία της στη νησιώτικη Ελλάδα.

Green is the new black

18/02/2019

Green is the new black

Όσο κι αν η δύναμη του κρέατος μοιάζει δεδομένη, είναι σαφές σε όλη την υδρόγειο ότι οι κορυφαίοι σεφ εξερευνούν συστηματικά πλέον και παρουσιάζουν τις γαστρονομικές δυνατότητες του φυτικού βασιλείου.

Σαν τη γαστρονομική Χαλκιδική δεν έχει!

11/02/2019

Σαν τη γαστρονομική Χαλκιδική δεν έχει!

Το πέρασμα της επιτροπής των Χρυσών Σκούφων από τη Χαλκιδική έχει σταθερές αξίες αλλά και γευστικές ανατροπές.

Νέος γαστρονομικός αέρας φύσηξε στην Κέρκυρα

04/02/2019

Νέος γαστρονομικός αέρας φύσηξε στην Κέρκυρα

Oι εξαιρετικές γευστικές φάσεις από το club των Χρυσών Σκούφων δεν θα μπορούσαν να μην ξεκινούν από την Κέρκυρα.

Στο Matsuhisa Athens η Ιαπωνία συναντά την Ελλάδα και το Περού!

28/01/2019

Στο Matsuhisa Athens η Ιαπωνία συναντά την Ελλάδα και το Περού!

Το Matsuhisa διατηρεί τις γαστρονομικές του δάφνες, όσον αφορά τη Γιαπωνέζικη κουζίνα και τις εμπλουτίζει με Ελληνικά και Περουβιανά στοιχεία, προσεγγίζοντας με επιτυχία το umami γευστικό αποτέλεσμα.