Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Και το αποδεικνύει με ένα ολοκαίνουριο μενού, που θα σερβίρεται καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μιξάροντας διεθνή φαβορί με τις fusion αγάπες του σεφ της, Άνταμ Κοντοβά.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Το αντισυμβατικό γευστικό στέκι των Εξαρχείων, όπου οι pop αγάπες των ιδιοκτητών μπλέκουν με το fusion γευστικό λεξιλόγιο του Άνταμ Κοντοβά για να συνθέσουν μια εστιατορική πρόταση εξίσου δημιουργική κι αλήτικη, περνά αυτές τις μέρες μια φάση πρωινή, εκφράζοντας την αγάπη του για το brunch. Φυσικά, δεν πρόκειται για κλασικό brunch, αφού το μικρό και σφιχτό μενού 8 πιάτων, που θα σερβίρεται από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, δεν θα είχε θέση στην «Kobra», αν δεν είχε την κοσμογυρισμένη street λογική της «Kobra».

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 1

Έτσι, αντί για κλασικά pancakes η ομάδα του Κοντοβά ετοιμάζει τα ιαπωνικά Dorayakis, που εκτός του ότι παραδοσιακά περιέχουν μέλι και μίριν στη ζύμη τους, έρχονται γεμιστά με πάστα γλυκού φασολιού και γαρνιρισμένα με κρέμα τσαγιού και φρέσκα φρούτα, ενώ το λαοφιλές French Toast εδώ γίνεται η αφράτη βάση ενός cheesecake με κόκκινα φρούτα και καραμελωμένα φιστίκια. Tacos με λουκάνικο ή γλυκοπατάτα φέρνουν μια πιο χεράτη λογική στις επιλογές, στο egg mayo toast ένα αυγό 5 λεπτών αγκαλιάζεται από αβοκάντο και μαγιονέζα μίσο, ενώ πλάι στο healthy bowl γιαουρτιού με μάνγκο, γκρανόλα, κράνα και μέλι, την πληθωρική του μεγαλοπρέπεια απλώνει το Kobra Dam, με καπνιστή μπεσαμέλ τυριού, τηγανητό αυγό και προσούτο.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Kobra

Ναυαρίνου 11, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.