Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας περιμένουν στο «Zuka Athens».

Το πανασιατικό εστιατόριο του Κέντρου άνοιξε ξανά τις πόρτες του την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και μας περιμένει για υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας περιμένουν στο «Zuka Athens».

Στο χώρο του ιστορικού «Kalua», στο νούμερο 6 της οδού Αμερικής, ένας αναπόδραστος γαστρονομικός προορισμός αφήνει το δικό του στίγμα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το πανασιατικό εστιατόριο «Zuka Athens» που, με την υπογραφή των ιδιοκτητών του, Σεμπάστιαν και Παολίνας Διαμαντούλη, μαζί με τον Πλάτων Παπαγιαννόπουλο, έφεραν στο εμβληματικό spot μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής αισθητικής, μετατρέποντας το όνομα «Zuka» σε συνώνυμο της εστιατορικής εμπειρίας αξιώσεων, στο Κέντρο της Αθήνας.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας περιμένουν στο «Zuka Athens». - εικόνα 1

Με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, το «Zuka Athens» παρουσιάζει ένα νέο concept γευστικής απόλαυσης, με τον chef Νίκο Χολέβα να υπογράφει ένα πανασιατικό μενού όπου ο εξωτισμός συναντά τη φινέτσα και το comfort φλερτάρει με το fun. Τον άξονα της East Meets West δημιουργικής του πρότασης χαράσουν πιάτα όπως ο σολομός τεριγιάκι και το striploin από wagyu με λευκή miso σαμπάνιας, ενώ την εμπειρία των ευρηματικών sushi και τα κλασικών πιάτων σαν την τραγανή καντονέζικη πάπια ολοκληρώνουν οι γλυκές δημιουργίες του pastry chef Γιάννη Καλδάνη.

Ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο, με την κουζίνα του να λειτουργεί από τις 7.30μμ μέχρι τη 1.00 πμ, το «Zuka» experience απογειώνουν τα live singing sets της η Χριστιάνας Μπούνια που, κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο, μετατρέπει τη βραδιά σε ένα glam party, ενώ οι resident DJs Nick Ross και Γιάννης Οικονόμου, φροντίζουν να κρατούν ψηλά το party mood σε ένα γαστρονομικό spot που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

www.zuka.com.gr, Instagram, Facebook

Περισσότερες πληροφορίες

Zuka Athens

Αμερικής 6, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".