Ένα απ’ τα best sellers της περσινής σεζόν, το «Lost Athens», ανοίγει και πάλι τις τεράστιες τζαμαρίες του και βγάζει τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο της Αρχελάου και στο pocket κηπάκι της πλατείας του, για να δώσει γεύση και ρυθμό στο καλοκαιρινό Παγκράτι. Πολλά κι εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας πλουτίζουν το ανατρεπτικό μενού, που κινείται σε sharing λογική, καλώντας τους θαμώνες του να απλώσουν τις επιλογές τους σε όλο το μήκος και το εύρος της κάρτας, με πιάτα που χωρίζονται όχι σε πρώτα, κυρίως και επιδόρπια, αλλά σε πιάτα για το χέρι, το πιρούνι, το μαχαίρι και το κουτάλι.
Σύμφωνα με αυτή την conceptual προσέγγιση, πιάτα όπως το μεδούλι με καραβίδες και αγριοράπανο, το καλαμάρι με νιόκι πατάτας και κουσκούς λαχανικών ή το ραβιόλι με καπνιστό χέλι και κρόκο κονφί δίνουν το στίγμα της κουζίνας που κουμαντάρει με νεύρο ο Γιώργος Ζαχείλας, η οποία φέτος εμπλουτίζεται με μια ωδή στην easy going καλοφαγία των tacos, με τέσσερις προτάσεις ιδανικές για ομαδικό πλασάρισμα. Καμάρι του «Lost Athens» παραμένει φυσικά η μεγάλη συλλογή από μπίρες, με περισσότερες από 60 ετικέτες μικροζυθοποιίας, την ελληνικότητα των οποίων συμπληρώνει η φρεσκαρισμένη κάβα με 22 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, προσεκτικά επιλεγμένες από τον Άγγελο Αντωνίου. Μη φύγετε, τέλος, αν δεν δοκιμάσετε τα «κουταλάτα» γλυκά όπως το σαμπλέ φιστικιού με λευκή σοκολάτα, κρεμέ ροδόνερου και πραλίνα φιστικιού, τα οποία υπογράφει ο pastry chef Αλέξης Κόνιαρης.