Με το που αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός, ο all-day χώρος-υπερπαραγωγή στα Αστέρια της Γλυφάδας μπαίνει κατευθείαν πολύ ψηλά στην ατζέντα της εξόδου μας και ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά το μαγικό σκηνικό του «Ark» που τόσο αγαπάμε. Πέρα φυσικά από το υπέροχο ντεκόρ, που αποπνέει αύρα αισθαντικής πολυτέλειας εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, εδώ ερχόμαστε για να χαρούμε τις signature ελληνικές γεύσεις που έχουν το άγγιγμα του Γιάννη Μπαξεβάνη και διακρίνονται με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «αθηνόραμα». Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος σεφ φροντίζει διαρκώς να αναδεικνύει το παραδοσιακό στοιχείο, πάντα σε συνδυασμό με τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, αρκετές από τις οποίες προέρχονται από την αγαπημένη του Κρήτη. Η σαλάτα σκουμπρί με ντομάτα, δυόσμο, τσίλι και φακές που ετοιμάζεται μπροστά μας, το τραγανό γαριδάκι πάνω σε μους λευκού ταραμά, αλλά και το ολόκληρο φρέσκο ψάρι, που γεμίζεται με αρωματικά χόρτα και ψήνεται στον εντυπωσιακό ξυλόφουρνο του εστιατορίου, είναι λίγες μόνο από τις γαλανόλευκες σπεσιαλιτέ που κρύβονται στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού, το οποίο μόλις έκανε πρεμιέρα και ανυπομονούμε να το απολαύσουμε.
Η υψηλών επιδόσεων μπάρα, με τα εξαιρετικά κλασικά και signature cocktails που πλέον υπογράφει ο ταλαντούχος Βασίλης Κυρίτσης («The Clumsies»), το διάσημο brunch του «Ark» που ανήκει στα καλύτερα των νοτίων προαστίων, αλλά και η ολοκαίνουργια pet friendly zone στην είσοδο του εστιατορίου συμπληρώνουν το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό.