«Hide & Seek»: Γευστικές αποδράσεις στον κήπο του Χαλανδρίου

Διασχίζοντας την εμβληματική πύλη του «Hide & Seek» αφήνεις πίσω σου τη φασαρία της πόλης και είναι σαν να φεύγεις κατευθείαν ταξίδι στην εξοχή.

«Hide & Seek»: Γευστικές αποδράσεις στον κήπο του Χαλανδρίου

Διασχίζοντας την εμβληματική πύλη του «Hide & Seek» αφήνεις πίσω σου τη φασαρία της πόλης και είναι σαν να φεύγεις κατευθείαν ταξίδι στην εξοχή. Στον καταπράσινο κήπο του μπορείς να αποδράσεις και να χαλαρώσεις ανάμεσα στους ψηλούς φοίνικες, τις καστανιές και τις ακακίες, πίνοντας ένα κοκτέιλ ή γευματίζοντας μετά τη δουλειά.

«Hide & Seek»: Γευστικές αποδράσεις στον κήπο του Χαλανδρίου - εικόνα 1

Ο εξαιρετικός σεφ Γιάννης Λιόκας έχει σχεδιάσει ένα new wave μενού με comfort πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή και ευρωπαϊκή κουζίνα. Στο μενού θα βρείτε να φιγουράρουν καλοκαιρινά πιάτα, όπως το δροσερό καρπάτσιο από μυλοκόπι, με γαλάκτωμα από αβγά χρυσής ρέγγας, piment d’Espelette με καπνιστό χέλι, νεροκάρδαμο, φρέσκα μυρωδικά και γαλάκτωμα με γλυκό σκόρδο, αλλά και το άριστης τεχνικής, αυθεντικό ριζότο με σαφράν, καραβίδες και σάλτσα από το ζωμό τους. Όσο για τους meat lovers, σίγουρα στα must συγκαταλέγεται το απολαυστικό hanger steaek από Black Angus. Το brunch, τέλος, σερβίρεται στον κήπο του «Hide & Seek» από το πρωί μέχρι και τις 6 μ.μ. και περιλαμβάνει λαχταριστά πιάτα, όπως αβγά benedict, ζυμαρικά, αλλά και χορταστικά μπέργκερ.

«Hide & Seek»: Γευστικές αποδράσεις στον κήπο του Χαλανδρίου - εικόνα 2

Σε εξίσου καλοκαιρινούς και γευστικούς ρυθμούς κινείται και η μπάρα, με τον έμπειρο Λυκούργο Χριστοθανόπουλο και την ομάδα του να ετοιμάζουν κοκτέιλ που ενθουσιάζουν τον ουρανίσκο και ταιριάζουν απόλυτα με τις γευστικές προτάσεις του μενού για εμπνευσμένα food pairings. Στα must προς δοκιμή το A&B The Return, με τζιν μαγειρεμένο με blueberries, τζίντζερ και cordial πράσινου μήλου, αλλά και η Invisible Colada με ρούμι μαγειρεμένο με ανανά, καρύδα, καρπούς τόνκα και εσπεριδοειδή, ενώ το πιο ιδιαίτερο κοκτέιλ του καταλόγου είναι το T-Umami με τεκίλα αρωματισμένη με καπνιστή παπάγια, καπνιστό μπέικον και εσπεριδοειδή.

Περισσότερες πληροφορίες

Hide & Seek

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.