Δυνατός αέρας ανανέωσης πνέει στα γνωστά εστιατόρια της οικογένειας Βουλγαράκη «Ψαράδες» και «Άδολο», που έχουν πλέον στο τιμόνι της κουζίνας τους τον Βασίλη Παπαθεοδώρου. Ο ταλαντούχος σεφ, εκ των επικεφαλής του «Matsuhisa Athens» μέχρι πριν λίγα χρόνια και πιο πρόσφατα του «Noah», ανέλαβε να διαμορφώσει εκ νέου το γευστικό προφίλ των εστιατορίων με μια σειρά από καινούργια πιάτα που έκαναν την εμφάνιση τους την περίοδο της καραντίνας και ανάβοντας φυσικά πλήρως τις μηχανές εδώ και λίγες ημέρες που και τα δύο άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους στο Παλαιό Φάληρο και την Κηφισιά.
Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στις ολοκαίνουργιες προτάσεις του σεφ, την προσοχή μας τράβηξαν ωραίες ιδέες με μοντέρνο θαλασσινό αέρα σαν το χταπόδι στιφάδο με τρουφάτη φάβα και πούδρα από φύκια nori, η σαρδέλα σχάρας με κρέμα φινόκιο και κρεμμύδι τουρσί αλλά και η πολύ ενδιαφέρουσα πεσκανδρίτσα Bourguignon με κοκκάρια, μανιτάρια και jous μοσχαριού, που όλες θα σερβίρονται και στα δύο εστιατόρια. Όσο για το «Il Trovatore», το καινούργιο και πολύ κομψό ιταλικό εστιατόριο της οικογένειας που γνωρίσαμε πέρσι στο Παλαιό Φάληρο και μας υποδέχεται ξανά στην όμορφη αυλή του, εδώ η πυξίδα παραμένει στραμμένη σταθερά στις αγαπημένες σπεσιαλιτέ της γείτονος με τη ματιά του ταλαντούχου σεφ Pino Saccheri.