Το «Lost Athens» νοστιμίζει τα σαββατοκύριακα με σπέσιαλ μενού

Το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου δίνει άλλη γεύση στις πιο όμορφες μέρες της εβδομάδας με ειδικές προτάσεις.

Το «Lost Athens» νοστιμίζει τα σαββατοκύριακα με σπέσιαλ μενού

Το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου δίνει άλλη γεύση στις πιο όμορφες μέρες της εβδομάδας με ειδικά set menus, που είναι διαθέσιμα κάθε σαββατοκύριακο. Κάθε ολοκληρωμένο μενού προορίζεται για δύο άτομα και κοστίζει € 60, περιλαμβάνοντας καλωσόρισμα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, γλυκό καθώς και ένα μπουκάλι κρασί. Οι προτάσεις είναι ασφαλώς διαφορετικές κάθε εβδομάδα, και ειδικά για εκείνη της Τσικνοπέμπτης το σπέσιαλ ενισχυμένο μενού θα είναι διαθέσιμο για τέσσερις ημέρες (4-7/3) και θα προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο διαφορετικά κύρια πιάτα. Δείτε αναλυτικά τα μενού παρακάτω και προγραμματίστε την παραγγελία σας για παράδοση στο σπίτι ή παραλαβή από το κατάστημα.

27-28 Φεβρουαρίου

Σούπα / Μοσχάρι Οxtail
Σαλάτα / Βaby Gem, παρμεζάνα, cured egg, Caesar’s Dressing
Κυρίως / Τραχανάς με καραβίδες, βούτυρο καραβίδας
Γλυκό

4-7 Μαρτίου

Σούπα / Σελινόριζα
Ορεκτικό 1 / Τατάκι μοσχαρίσιο, dashi, μανιτάρι
Ορεκτικό 2 / Συκώτι γάλακτος γλασαρισμένο σε σόγια, ψητό πράσο, πουρές γλυκοπατάτας με πράσο
Κυρίως (επιλογή) / Ταλιάτα hunger με πιπεριές padron ή Κοτόπουλο baby με σάκε
Γλυκό

13-14 Μαρτίου

Σούπα / Κακαβιά με σαφράν
Ορεκτικό / Χέλι, σελινόριζα, φουντούκι
Κυρίως / Ψάρι ημέρας αχνιστό
Γλυκό

Περισσότερες πληροφορίες

Lost Athens

Αρχελάου 7, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.