Γιορτινή απόδραση στο «Hilton»

Το πλουσιοπάροχο πακέτο διαμονής για τις ημέρες των γιορτών περιλαμβάνει μέχρι και γεύμα στα υψηλά δώματα του «Galaxy».

Γιορτινή απόδραση στο «Hilton»

Το καθιερωμένο πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς στο «Hilton» μπορεί να το στερηθούμε φέτος, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας ωστόσο, είχε μια ιδέα που μας βάζει σε εορταστικό κλίμα. Προτείνει λοιπόν «ταξιδάκι» στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, με ένα πλουσιοπάροχο και απολύτως value for money πακέτο διαμονής που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο all day εστιατόριο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 3 πιάτων στα υψηλά δώματα του Galaxy με τη διάσημη θέα σε ολόκληρη την πόλη που ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά. Οι τιμές για αυτήν την εορταστική προσφορά που ισχύει μέχρι τις 10/1, ξεκινούν από € 142 (με ειδικές τιμές για σουίτες και οικογένειες), ενώ την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εορταστικό μενού στους διαμένοντες με επιπλέον χρέωση. Τα δε προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας του αθηναϊκού «Hilton» ακολουθούν το παγκόσμιο πρόγραμμα Hilton CleanStay για την καθαριότητα και την απολύμανση, που έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser και τη Mayo Clinic.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.