To «Πικ Νικ» κρατά το φως αναμμένο

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε το resto bar της Νέας Ερυθραίας μέχρι τη στιγμή που θα ανταμώσουμε ξανά σε αγαπημένα στέκια.

To «Πικ Νικ» κρατά το φως αναμμένο

Εν αναμονή της επιστροφής μας σε μια κάποια κανονικότητα, το «Πικ Νικ» προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση και κρατά αναμμένη τη φωτεινή επιγραφή του κάθε βράδυ, μέχρι τη στιγμή που θα ανταμώσουμε ξανά σε στέκια αγαπημένα. Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση του resto bar της Νέας Ερυθραίας στο facebook.

«Δύσκολα τα πράγματα, δύσκολο το άμεσο μέλλον και όλα βαραίνουν λίγο παραπάνω, όταν πέφτει η νύχτα. Όμως, όλοι είμαστε μαζί και μαζί θα τα καταφέρουμε. Εμείς στο Πικ - Νικ, αποφασίσαμε να ανάβουμε συμβολικά τη φωτεινή επιγραφή μας καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς όλους εσάς που μας τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια, προς τη γειτονιά μας, προς τον κάθε περαστικό, προς τον κάθε άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται. Μάλιστα, παροτρύνουμε και όλη την ευρύτερη οικογένεια της εστίασης να πράξει το ίδιο με εμάς, έτσι ώστε ως κλάδος να προσφέρουμε όση ζωντάνια και ελπίδα μπορούμε, κι ας είμαστε κλειστά. Προσέχετε τον πολύτιμο εαυτό σας μέχρι να ανταμώσουμε πάλι».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.