6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν

Ιταλία, Αμερική ή κάτι πιο εξωτικό; Μεζέδες στη μέση ή κρασί με το κατιτίς του; Απ’ όλα έχει ο μπαξές σε αυτά τα καινούργια μαγαζιά, όπου τρώμε και πίνουμε σε περιβάλλον χαλαρό και παρεΐστικο.

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν

Ιταλία, Αμερική ή κάτι πιο εξωτικό; Μεζέδες στη μέση ή κρασί με το κατιτίς του; Απ’ όλα έχει ο μπαξές σε αυτά τα καινούργια μαγαζιά, όπου τρώμε και πίνουμε σε περιβάλλον χαλαρό και παρεΐστικο.

«Μονοπάτι» / Νέο Ηράκλειο

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 1

Πολλοί και διαφορετικοί μερακλίδικοι μεζέδες, πιάτα ημέρας, σαλάτες και όλων των ειδών οι ποικιλίες, όλα ασφαλώς για τη μέση του τραπεζιού. Το παρεΐστικο όμως μεζεδοπωλείο του Νέου Ηρακλείου φροντίζει εξίσου και για τα συνοδευτικά τους, ήτοι τις μπίρες, τα κρασιά και τα αποστάγματα, που συλλέγει με προσοχή από διάφορες μεριές της Ελλάδας.

«Vibo» / Γλυφάδα

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 2

Το μικρό γυάλινο wine bistro έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην Γρηγορίου Λαμπράκη, με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε γιοτ. Τα τραπέζια αλλάζουν διάθεση μέσα στη μέρα, ξεκινώντας με καφέ και πρωινό και συνεχίζοντας με καλοδιαλεγμένες ετικέτες κρασιού, αλλά και γεύσεις σαν την μπρουσκέτα με ribeye steak και το sushi ντολμαδάκι με κρέμα από αμπελόφυλλα.

«TGI Fridays» / Σύνταγμα

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 3

Έλειπε η διάσημη παρασκευιάτικη ανεμελιά από την καρδιά της πόλης, γι’αυτό και χαιρόμαστε για το νέο μέλος της αγαπημένης casual αμερικάνικης αλυσίδας στην Καπνικαρέα. Όλα τα signature πιάτα, ανανεωμένες healthy γεύσεις, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, αλλά και ολοκαίνουργιο brunch που μας βάζει σε γευστικούς πειρασμούς από νωρίς.

«Dumb Waiter» / Άνω Γλυφάδα

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 4

Τα διαφορετικά δωμάτια αυτού του πρωτότυπου all-day μαγαζιού «αφηγούνται» την ιστορία του Βραζιλιάνου Paolo και της Αγγλίδας Ντορίνα, ενώ τις comfort γεύσεις με ένα touch εξωτισμού προτείνει ο Σταμάτης Τσίλιας και τα ανάλογα κοκτέιλ ο Άρης Χατζηαντωνίου. Αν έχετε πιτσιρίκια σημειώστε πως υπάρχει δωμάτιο με δημιουργική απασχόληση αλλά και μενού ειδικά για αυτά.

«Tarantella» / Περιστέρι

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 5

«Viva Italia» φωνάζει ο νέος κάτοικος στην καυτή πιάτσα της Βεάκη. Η δράση στο μαξιμαλιστικό και θεατράλε ντεκόρ που έπλασε ο μετρ του είδους Άλεξ Πετράκης ξεκινά από νωρίς με ιταλιάνικο brunch, κάνοντας στη συνέχεια χώρο για pasta, pizza και άλλα κλασικά στο μενού που επιμελείται ο Γιάννης Στανίτσας, αλλά και για τα ταιριαστά κοκτέιλ του Βαγγέλη Γρηγορόπουλου.

«Tokyo Joe» / Κολωνάκι

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 6

Ακόμα μία έδρα για τη νεανική και προσιτή γιαπωνέζικη αλυσίδα που ξεκίνησε από τα νότια της πόλης και όλο και εξαπλώνεται εντός και εκτός Αθηνών. Μεγάλη ποικιλία σε sushi, ταρτάρ, σεβίτσε, σούπες, noodles και κάποια κύρια πιάτα, τα οποία θα δοκιμάσετε στα τραπέζια που βγάζει στο πεζοδρόμιο της Πλουτάρχου.


Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Tokyo Joe

Πλουτάρχου 16-18, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Vibo bistro

Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Dumb waiter

Δ. Γούναρη 137, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Tarantella

Αιμιλίου Βεάκη 9Α & Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Μονοπάτι (Το)

Ακακιών 5 & Δροσιάς, Ν. Ηράκλειο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.