Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Κυριακάτικο brunch, Beaujolais Nouveau και άλλα ωραία και νόστιμα έρχονται στο πολυτελές ξενοδοχείο στις πλαγιές του Λυκαβηττού.

Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Με ανανεωμένη διάθεση καλωσορίζει τον Νοέμβριο το πολυτελές ξενοδοχείο «St. George Lycabettus». Ήδη από αυτήν την Κυριακή 1/11 αλλά και κάθε Κυριακή 12 μ.μ.- 4 μ.μ., επιστρέφει το πολύ δημοφιλές κυριακάτικο brunch στο εστιατόριο «La Suite Lounge», προσφέροντας αλά καρτ όλα τα classics, όπως τα κάθε λογής αυγά, το ζουμερό burger, τα pancakes και το συντριβάνι σοκολάτας, αλλά και νέες healthy γεύσεις σαν τα ποικίλα poke bowls, τις vegan επιλογές και τα αποτοξινωτικά smoothies. Το διάστημα 19-25/11 οι προβολείς στρέφονται στο περίφημο γαλλικό κρασί Beaujolais Nouveau, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει την τιμητική του προσφέροντας την αφορμή για ένα σπέσιαλ τρικολόρ μενού που θα κοστίζει € 40 και μια φιάλη George de Boeuf στα € 25.

Προς τα τέλη του μήνα τώρα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/11, σειρά έχει η Ημέρα των Ευχαριστιών με ένα ειδικό Thanksgiving menu αλ αμερικέν στην τιμή των € 38 κατ’άτομο. Αν τέλος, τα νέα και πιο αυστηρά ωράρια της εποχής σας βρουν στο κέντρο, θυμηθείτε πως υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους κάνουν check in μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.