Συνέχεια στις πολύ ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές με εκλεκτούς προσκεκλημένους από το εξωτερικό δίνει ο πολύ ταλαντούχος executive chef του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης. Ύστερα λοιπόν από τους διάστερους σεφ Alex Dilling και Pieter Riedijk που προηγήθηκαν, είναι η σειρά του Jacob Jan Boerma να βρεθεί για ένα βράδυ (27/10) στην κουζίνα του πολύ όμορφου roof top restaurant της Μητροπόλεως. Ο ιδιαιτέρως επιδραστικός Ολλανδός σεφ που είδε το εστιατόριο του «De Leest» να κατακτά τα πολυπόθητα τρία αστέρια λίγα χρόνια ύστερα από το άνοιγμα του, θα συνδημιουργήσει μαζί με τον Κυριάκη ένα πολύ ιδιαίτερο menu degustation 8 σταδίων (€ 95) με μοντέρνα «ενσταντανέ» σαν το παντζάρι με καφέ, λάχανο πακ τσόι και μούρα ή την καραβίδα με κολοκύθα, κους κους και βινεγκρέτ καφίρ λάιμ.
Τρία αστέρια λάμπουν στο «Zillers»
Ο τριάστερος σεφ Jacob Jan Boerma είναι ο επόμενος προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη για μια σπέσιαλ γαστρονομική βραδιά.