«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς με τις ανάλογες γεύσεις συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays».

«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays». Από νωρίς το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα, το ειδικό μενού του Fridays Brunch είναι γεμάτο γευστικούς πειρασμούς στο signature ύφος της αγαπημένης αλυσίδας casual εστιατορίων που βρίσκουμε σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους με προτάσεις σαν τα Marinara Eggs με pico de gallo και τραγανά frizzled onions σε ψημένη focaccia, χωρίς να λείπουν φυσικά τα σπιτικά pancakes όπως τα Chocolate & Banana Pancakes που περιχύνονται με πραλίνα φουντουκιού και γαρνίρονται με τριμμένα oreo cookies και μπανάνα. Για όσους προτιμούν κάτι ελαφρύ υπάρχει το Avocado on Toast με φρέσκο αβοκάντο, ντομάτα, ραπανάκι και spicy dressing λεμονιού, ενώ οι λάτρεις των πιο πληθωρικών γεύσεων μπορούν να στραφούν προς το δελεαστικό και πολύ αγαπημένο Hangover Burger ή το Breakfast Burrito με scrambled eggs, μπέικον και άλλα πολλά μέσα σε τορτίγια.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".