O Pieter Riedijk έρχεται στο «The Zillers»

Ο διάστερος σεφ είναι ο επόμενος καλεσμένος του Παύλου Κυριάκη στο γοητευτικό εστιατόριο της Μητροπόλεως.

O Pieter Riedijk έρχεται στο «The Zillers»

Ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα γαστρονομική βραδιά έχει στα σκαριά το εστιατόριο «The Zillers» στη Μητροπόλεως. Επίτιμος προσκεκλημένος του executive chef Παύλου Κυριάκη είναι τη Δευτέρα 5/10 ο διάστερος σεφ Pieter Riedijk, ο οποίος διαπρέπει από τον περασμένο Δεκέμβριο στο εστιατόριο «Le Montgomerie» της Κουρσεβέλ με μια κουζίνα πολύ δημιουργική που παντρεύει τις υψηλού επιπέδου πρώτες ύλες με την εξαιρετική τεχνική και τους ανατρεπτικούς γευστικούς συνδυασμούς. Από κοινού θα μας παρουσιάσουν ένα πολύ σπέσιαλ four hands menu επτά σταδίων (€ 78), το οποίο επιφυλάσσει γεύσεις σαν το καβούρι με μπαβαρουάζ αβοκάντο, κρέμα μάνγκο και φρούτα του πάθους ή το χοιρινό με πατάτες αρωματισμένες με χαμομήλι και τσάτνεϊ σύκου. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.