Παράδοση αποτελούν πια τα σπέσιαλ κυριακάτικα τραπέζια που στρώνει το «Vezene» στα Ιλίσια. Φέτος μάλιστα που το εστιατόριο του Άρη Βεζενέ έχει αποκτήσει κι έναν μικρό κήπο ακριβώς απέναντι, το Sunday Roast έχει κιόλας ξεκινήσει και μας κλείνει ραντεβού κάθε Κυριακή από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις έντεκα το βράδυ. Το μενού είναι όπως πάντα πλούσιο και πολύ ορεκτικό, βάζοντας στη μέση του τραπεζιού πίτες και flatbreads κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά σαν τα spaghetti με fior di latte, παρμεζάνα, panko και πιπέρι Σετσουάν καθώς κι ένα πολύ ιδιαίτερο μοσχαρίσιο tartare με πατάτες hash brown, κάπαρη και κρεμμύδι. Κατόπιν σειρά έχει το βαρύ πυροβολικό του «Vezene», ήτοι τα σπέσιαλ κρεατικά όλων των ειδών, πάντα με ονομασία προέλευσης και ποιοτικής εκτροφής που σερβίρονται για δύο άτομα και επιφυλάσσουν από τραγανό τηγανητό κοτόπουλο με flakes από φουαγκρά μέχρι αρνίσια μπούτια στη σούβλα, πάπιες και άλλα πολλά.
Το Sunday Roast επιστρέφει στο «Vezene»
Τα κυριακάτικα καλέσματα στο εστιατόριο των Ιλισίων γίνονται φέτος open air.