O Alex Dilling και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν μαζί στο «The Zillers»

Ένα ξεχωριστό four hands dinner έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως.

O Alex Dilling και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν μαζί στο «The Zillers»

Τις συνηθίζει τις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές ο ταλαντούχος σεφ του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης και μια τέτοια έχει στα σκαριά τη Δευτέρα 7/9. Προσκεκλημένος του είναι ο διάστερος Βρετανός σεφ Alex Dilling που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του δουλεύοντας για τον εμβληματικό σεφ Alain Ducasse στη Νέα Υόρκη, και φτάνοντας να αναλάβει το τιμόνι της κουζίνας στο σημαντικό εστιατόριο «Greenhouse» του Λονδίνου. Οι δύο ταλαντούχοι σεφ θα παρουσιάσουν από κοινού ένα υψηλού επιπέδου four hands dinner, που θα ξετυλιχτεί σε 7 στάδια και περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, μια πολύ ιδιαίτερη πράσινη σαλάτα με στρείδια και σάκε καθώς και καλκάνι που θα σερβιριστεί με μελιτζάνα και beurre blanc αρωματισμένη με λουίζα. Το κόστος του μενού είναι € 78 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.