Τις συνηθίζει τις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές ο ταλαντούχος σεφ του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης και μια τέτοια έχει στα σκαριά τη Δευτέρα 7/9. Προσκεκλημένος του είναι ο διάστερος Βρετανός σεφ Alex Dilling που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του δουλεύοντας για τον εμβληματικό σεφ Alain Ducasse στη Νέα Υόρκη, και φτάνοντας να αναλάβει το τιμόνι της κουζίνας στο σημαντικό εστιατόριο «Greenhouse» του Λονδίνου. Οι δύο ταλαντούχοι σεφ θα παρουσιάσουν από κοινού ένα υψηλού επιπέδου four hands dinner, που θα ξετυλιχτεί σε 7 στάδια και περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, μια πολύ ιδιαίτερη πράσινη σαλάτα με στρείδια και σάκε καθώς και καλκάνι που θα σερβιριστεί με μελιτζάνα και beurre blanc αρωματισμένη με λουίζα. Το κόστος του μενού είναι € 78 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες.
O Alex Dilling και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν μαζί στο «The Zillers»
Ένα ξεχωριστό four hands dinner έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως.
(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο