Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ. Το all day bistro, που ανήκει στον όμιλο «nice n easy group», μοιράζεται το ίδιο healthy DNA με τα «αδερφάκια» του, βάζοντας όμως επιπλέον στην εξίσωση αμείωτη ζωντάνια, ενέργεια και χαρούμενη διάθεση. Τηρώντας ευλαβικά τα πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, το σενάριο της απόλαυσης γράφεται στο «Zinglee» με ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό μείγμα με πινελιές από όλον τον κόσμο – και ασφαλώς τη signature farm-to-table φιλοσοφία των «nice n easy».

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ - εικόνα 1

Έτσι στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού βρίσκουμε υπέροχες προτάσεις, όπως το σεβίτσε τόνου με πράσινο μήλο και καυτερή πιπεριά, ο φρέσκος σολομός στη σχάρα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά κι ένας πολύ ξεχωριστός vegan μουσακάς με κιμά από μανιτάρια, που ανυπομονούμε να τον χαρούμε, ενώ μια ματιά να ρίξουμε στον κατάλογο του brunch αρκεί για να πειστούμε πως η μέρα μας θα ξεκινήσει όχι μόνο απολαυστικά αλλά και όσο θρεπτικά χρειάζεται. Όσο για τις πιο μεγάλες ώρες που σίγουρα θα μας βρουν εδώ, λέμε να τιμήσουμε τα signature cocktails της μπάρας, όπως το εξαιρετικό Athenian Elite με gin, αγγούρι, σιρόπι μήλου και πικάντικες νότες φρεσκάδας από εσπεριδοειδή και πιπέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".