«Vassilenas Parkside»: Καλοκαιρινό pop up στο πάρκο

Φωτισμένες γιρλάντες να στολίζουν τα πλατάνια και τις νερατζιές, άφθονη φύτευση, βότσαλο και δροσερό γρασίδι συνθέτουν το μαγικό αστικό σκηνικό που στήνει ο «Vassilenas» στο καλοκαιρινό popup του στην Πλατεία Μαδρίτης, στα Ιλίσια.

«Vassilenas Parkside»: Καλοκαιρινό pop up στο πάρκο

Φωτισμένες γιρλάντες να στολίζουν τα πλατάνια και τις νερατζιές, άφθονη φύτευση, βότσαλο και δροσερό γρασίδι συνθέτουν το μαγικό αστικό σκηνικό που στήνει ο «Vassilenas» στο καλοκαιρινό popup του στην Πλατεία Μαδρίτης, στα Ιλίσια. Προτείνοντας ένα προφίλ «ανεπίσημο», ανεπιτήδευτο και παρεΐστικο, το αγαπημένο εστιατορικό brand μάς καλεί να χαλαρώσουμε το πουκάμισο και να αφήσουμε στην άκρη το σακάκι, γιορτάζοντας μαζί του τα εκατό χρόνια παρουσίας· μα κυρίως την αβρότητα των γεύσεων με τις οποίες έχει συνηθίσει να μας φιλεύει. Με προτάσεις φτιαγμένες για μοίρασμα, ψαγμένους μεζέδες, αλλά κι εμβληματικά πιάτα - αναφορές στη μακρόχρονη διαδρομή του, ο «Vassilenas Parkside» έρχεται ν' αναβιώσει τα καλύτερά μας καλοκαίρια, φέρνοντας στο κέντρο της πόλης νησιώτικη αύρα και θαλασσινά αρώματα.

«Vassilenas Parkside»: Καλοκαιρινό pop up στο πάρκο - εικόνα 1

Μπακαλιάροι, λαβράκια, γαρίδες, καλαμάρια και χταπόδια μπλέκονται στο γευστικό του παλμαρέ, ένα tick ωμοφαγίας για να ιντριγκάρει την ανανεωμένη παλέτα, ενώ ταλιάτες BlackAngus, αφράτα σουτζουκάκια καθώς και το σήμα κατατεθέν αβγό του - με τρούφα, απάκι και πατάτα Νάξου - προσθέτουν έξτρα πρωτεΐνη στο τραπέζι. Οι απολύτως value for money προτάσεις φαγητού, μάλιστα, συνοδεύονται και από ευρεία by the glass λίστα κρασιού, με την οποία ο «Vassilenas» μας καλεί να στηρίξουμε μαζί του τον ελληνικό αμπελώνα και να γνωρίσουμε τη γοητεία του ροζέ, στην οποία αφιερώνειτην κάβα του για το καλοκαίρι. Μια κάβα που θ΄ανοίγει προσφέροντας aperitivo την ώρα που δύει ο ήλιος στην πόλη.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.