«Ηρώδειο Πάρκο»: Νέα all day όαση με αύρα απ’ τα παλιά

«Ηρώδειο Πάρκο» γράφει η ταμπέλα του καινούργιου all day στεκιού που ξεκίνησε πέρυσι τη λειτουργία του στη Νέα Φιλαδέλφεια και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια πρόταση με ξεχωριστή προσωπικότητα.

«Ηρώδειο Πάρκο»: Νέα all day όαση με αύρα απ’ τα παλιά

«Ηρώδειο Πάρκο» γράφει η ταμπέλα του καινούργιου all day στεκιού που ξεκίνησε πέρυσι τη λειτουργία του στη Νέα Φιλαδέλφεια και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια πρόταση με ξεχωριστή προσωπικότητα. Καταρχήν μιλάμε για μια τοποθεσία με μακρά ιστορία, που μας γυρίζει πίσω στην εποχή που λειτουργούσε εκεί ένα από τα πρώτα κινηματοθέατρα της Αθήνας, το οποίο στέγασε στη συνέχεια για πολλά χρόνια το δημοτικό σχολείο της περιοχής. Πρόκειται λοιπόν για ένα σημείο που κουβαλά μνήμες για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να το αγκαλιάσουν θερμά και στη νέα του εποχή, που μας υποδέχεται όλους ξανά ως μια δροσερή όαση για κάθε στιγμή της ημέρας. Η ριζική ανακαίνιση στηρίχτηκε στο ειδυλλιακό περιβάλλον με τους πανύψηλους φοίνικες και δημιούργησε έναν πανέμορφο καλοκαιρινό χώρο με μοντέρνα διακόσμηση, που απλώνεται σε επίπεδα αγκαλιασμένα περιμετρικά από πισίνες, με διαφορετικές γωνιές, όπου μπορείς να καθίσεις και να απολαύσεις τον καφέ, το φαγητό και το ποτό σου μέσα στο πράσινο.

«Ηρώδειο Πάρκο»: Νέα all day όαση με αύρα απ’ τα παλιά - εικόνα 1

Ο κατάλογος σταχυολογεί γεύσεις που όλοι αγαπάμε και ταιριάζουν γάντι σε κάθε διάθεση. Τους πιο πρωινούς τύπους περιμένουν για παράδειγμα σούπερ προτάσεις για healthy breakfast και brunch, λαχταριστά pancakes, τέλειοι δικοί τους λουκουμάδες με πολλά toppings, δροσιστικοί χυμοί και απίθανα smoothies, ενώ στη συνέχεια σειρά παίρνουν οι φρεσκοκομμένες καλοκαιρινές σαλάτες, τα ζυμαρικά και τα ζουμερά burgers σε πολλές συνταγές, όλα χειροποίητα, πεντανόστιμα και σε πολύ καλές τιμές. Όταν βραδιάζει, μάλιστα, ο χώρος φωτίζεται ατμοσφαιρικά και το επίκεντρο μεταφέρεται γύρω από την μπάρα, όπου την τιμητική τους έχουν οι ambient και mainstream μουσικές, τα κλασικά κοκτέιλ και οι signature εξωτικές μείξεις. Στα συν του μαγαζιού τα ειδικά events που ανεβάζουν τους καλοκαιρινούς παλμούς, με πρώτα και καλύτερα τα aperitivo parties κάθε Κυριακή μετά τη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.