«Buffalo Prive»: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα steak houses

Αφιερωμένο στο κρέας, αλλά παθιασμένο με την ολότητα της εστιατορικής εμπειρίας, το «Buffalo Prive» είναι ένας χώρος που δεν μοιάζει με άλλον.

«Buffalo Prive»: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα steak houses

Αφιερωμένο στο κρέας, αλλά παθιασμένο με την ολότητα της εστιατορικής εμπειρίας, το «Buffalo Prive» είναι ένας χώρος που δεν μοιάζει με άλλον. Παραδοσιακό steak house στην καρδιά, αλλά εντελώς ανατρεπτικό στη φιλοσοφία του, το κρεατοφαγικό στέκι με τον Λούτσιο Ντάλα και τον Παβαρότι στα ηχεία είναι μια αρτίστικη προσέγγιση στην ουσία της καλοφαγίας, με τις συγκινήσεις του ουρανίσκου να συμπληρώνονται από αυτές των υπόλοιπων αισθήσεων. Αναγεννησιακοί πίνακες καρυκεύουν την πολυτελή ιδιαιτερότητα που εκπέμπει ο χώρος, ενώ παράλληλα παραπέμπουν στην εποχή που το κρέας ξεδίπλωσε όλες τις γευστικές του αρετές, περνώντας από το ψήσιμο στο μαγείρεμα. Μεγάλα, άνετα τραπέζια υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία αυθεντικής φιλοξενίας, άνεσης και slow food απόλαυσης με την οποία είναι μπολιασμένη η χαλαρωτική αύρα του χώρου.

Όσο για το μενού, εκεί πια ξεδιπλώνεται υπερήφανα η εκλεκτική προσέγγιση με την οποία έχουν στηθεί οι value for money γεύσεις του: ξεχωριστά κρέατα από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ευρώπη, επιλεγμένα με το κομμάτι, έρχονται να συναντήσουν τα ελληνικά αντίστοιχα, με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες να εγγυώνται ένα γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας για όλες τις ηλικίες, όμως και οι vegan επιλογές μάς πείθουν για την ανυπαρξία διατροφικών στεγανών.

«Buffalo Prive»: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα steak houses - εικόνα 1

Τα πράγματα γίνονται δε ακόμη πιο συναρπαστικά φέτος το καλοκαίρι, αφού με αυτήν την ολιστική νοοτροπία του το «Buffalo Prive» στρέφει τον γευστικό του μπούσουλα προς τον συναρπαστικό κόσμο του surf ’n’ turf. Σε ένα απολαυστικό ταρτάρ π.χ., το φίνο βουβαλίσιο κρέας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν αυτού του κρεατοφαγικού ναού των νοτίων, συναντά τη γευστική ιδιαιτερότητα που έχουν τα χτένια, το κριθαρότο με καβουρμά και όστρακα είναι ένα πιάτο που εκπέμπει το πάθος της κουζίνας για τις ανατρεπτικές προτάσεις, ενώ παντρέματα όπως οι γαρίδες με το ισπανικό jamon ή ο αστακός με το wagyu σαγηνεύουν με τη γευστική αβρότητα που, έτσι κι αλλιώς έχει μετατρέψει το σε διαχρονική αξία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.