Εξωτικός προορισμός στα βόρεια από το «The Royal Monkey»

Το χρωματιστό, open air «The Royal Monkey» στην Κηφισιά εκπέμπει καθημερινά –από νωρίς το απόγευμα– δυνατά καλοκαιρινά vibes, ενώ με την colonial chic αισθητική και τα εξωτικά κοκτέιλ του θα σας ταξιδέψει στη μακρινή Ινδοκίνα και στις γαλλικές αποικίες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Εξωτικός προορισμός στα βόρεια από το «The Royal Monkey»

Το χρωματιστό, open air «The Royal Monkey» στην Κηφισιά εκπέμπει καθημερινά –από νωρίς το απόγευμα– δυνατά καλοκαιρινά vibes, ενώ με την colonial chic αισθητική και τα εξωτικά κοκτέιλ του θα σας ταξιδέψει στη μακρινή Ινδοκίνα και στις γαλλικές αποικίες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Την cocktail list έχει επιμεληθεί ο Αναστάσιος Τσάμης και μαζί με την ομάδα του χτυπάνε στα σέικερ εξωτικές μείξεις, εμπνευσμένες από τα ευφάνταστα ταξίδια του βασιλικού πιθήκου στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Καθένα από τα εννιά κοκτέιλ του καταλόγου διηγείται και μια ιστορία, όπως το εξαιρετικό Negroni (Νο 7) με τα έντονα αρώματα από κινέζικα και αραβικά βότανα και τη γλυκιά επίγευση από κόκκινα φρούτα αλλά και το γλυκόξινο και ανθικό Φιλέας Φογκ Martini (No 8) με vodka citrus, λικέρ elderflower και άνθη πορτοκαλιού.

Εξωτικός προορισμός στα βόρεια από το «The Royal Monkey» - εικόνα 1

Το ίδιο εξωτικές και ταξιδιάρικες είναι και οι προτάσεις του νέου μενού της διεθνούς fusion κουζίνας του, την οποία έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος Γιάννης Λιόκας, έχοντας ξεκάθαρες East-West επιρροές. Αξίζει να δοκιμάσετε το δροσερό tuna ceviche με μαριναρισμένο τόνο, spicy κρέμα από αβοκάντο, αγγούρι και yuzu kosho, το comfort fish & chips με φρέσκο μπακαλιάρο, σπιτικές τηγανητές πατάτες και αγιολί με ταραμά και bonito αλλά και την ποικιλία σε bao buns, όπως αυτό με το ξεψαχνισμένο χοιρινό, σάλτσα char-siu, πίκλες μουστάρδας, κάσιους και φρέσκο κόλιανδρο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.