Το καλοκαίρι μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ στην υπέροχη αυλή του πολύ δημοφιλούς θαλασσινού εστιατορίου στο Χαλάνδρι, που μας μεταφέρει απευθείας σε κυκλαδίτικο νησί. Πέρα βέβαια από το χαλαρωτικό σκηνικό κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, ο λόγος που προτιμάμε τις «Fishαλίδες» είναι η σιγουριά πως εδώ θα απολαύσουμε εκλεκτά και ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, αφού οι ιδιοκτήτες έχουν δικό τους ιχθυοπωλείο με μεγάλη ιστορία, που εφοδιάζει το μαγαζί με σπαρταριστή πρώτη ύλη.
Οι δε προτάσεις του έμπειρου σεφ και συνιδιοκτήτη Μιχάλη Τζόβα καλύπτουν κάθε διάθεση και θαλασσινό γούστο, είτε επιθυμούμε να κινηθούμε στην κλασική γραμμή, με μπαρμπουνάκια, κουτσομουρίτσες και πολλούς μεζέδες για το τσίπουρο ή το κρασί μας, είτε ακολουθήσουμε πιο δημιουργικά μονοπάτια, δοκιμάζοντας τις νέες σπεσιαλιτέ του σεφ για το φετινό καλοκαίρι: πολύ ξεχωριστή σαλάτα Seasar, που χαρίζει θαλασσινή αύρα στην κλασική και αγαπημένη Caesar, θαλασσινές μπρουσκέτες για να ανοίξει η όρεξη, δημιουργική θαλασσινή pasta με βάση τα ζυμαρικά Bucatini, πολλές προτάσεις ημέρας αλλά και ολοκαίνουργια φανταστικά γλυκά.
Οι «Fishαλίδες», μάλιστα, θα βρίσκονται κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως πάντα με εύκολη πρόσβαση χάρη στα δύο ιδιωτικά πάρκινγκ με τα οποία συνορεύουν, αλλά και με εξυπηρέτηση στο σπίτι, όπου οι επιλογές εμπλουτίζονται με φιλέτο σολομού ή τσιπούρας.