«Fishαλίδες»: Το Χαλάνδρι μυρίζει θάλασσα

Το καλοκαίρι μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ στην υπέροχη αυλή του πολύ δημοφιλούς θαλασσινού εστιατορίου στο Χαλάνδρι, που μας μεταφέρει απευθείας σε κυκλαδίτικο νησί.

«Fishαλίδες»: Το Χαλάνδρι μυρίζει θάλασσα

Το καλοκαίρι μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ στην υπέροχη αυλή του πολύ δημοφιλούς θαλασσινού εστιατορίου στο Χαλάνδρι, που μας μεταφέρει απευθείας σε κυκλαδίτικο νησί. Πέρα βέβαια από το χαλαρωτικό σκηνικό κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, ο λόγος που προτιμάμε τις «Fishαλίδες» είναι η σιγουριά πως εδώ θα απολαύσουμε εκλεκτά και ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, αφού οι ιδιοκτήτες έχουν δικό τους ιχθυοπωλείο με μεγάλη ιστορία, που εφοδιάζει το μαγαζί με σπαρταριστή πρώτη ύλη.

Οι δε προτάσεις του έμπειρου σεφ και συνιδιοκτήτη Μιχάλη Τζόβα καλύπτουν κάθε διάθεση και θαλασσινό γούστο, είτε επιθυμούμε να κινηθούμε στην κλασική γραμμή, με μπαρμπουνάκια, κουτσομουρίτσες και πολλούς μεζέδες για το τσίπουρο ή το κρασί μας, είτε ακολουθήσουμε πιο δημιουργικά μονοπάτια, δοκιμάζοντας τις νέες σπεσιαλιτέ του σεφ για το φετινό καλοκαίρι: πολύ ξεχωριστή σαλάτα Seasar, που χαρίζει θαλασσινή αύρα στην κλασική και αγαπημένη Caesar, θαλασσινές μπρουσκέτες για να ανοίξει η όρεξη, δημιουργική θαλασσινή pasta με βάση τα ζυμαρικά Bucatini, πολλές προτάσεις ημέρας αλλά και ολοκαίνουργια φανταστικά γλυκά.

«Fishαλίδες»: Το Χαλάνδρι μυρίζει θάλασσα - εικόνα 1

Οι «Fishαλίδες», μάλιστα, θα βρίσκονται κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως πάντα με εύκολη πρόσβαση χάρη στα δύο ιδιωτικά πάρκινγκ με τα οποία συνορεύουν, αλλά και με εξυπηρέτηση στο σπίτι, όπου οι επιλογές εμπλουτίζονται με φιλέτο σολομού ή τσιπούρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.