Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο. Με το πάθος ενός σύγχρονου τροφοσυλλέκτη, τα δύο αδέρφια δεν αναζητούν απλώς την ποιοτικότερη πρώτη ύλη που μπορούν να βρουν, αλλά φροντίζουν και να καλλιεργούν σχέσεις βαθιάς εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς τους που εφοδιάζουν το μαγαζί με προϊόντα τα οποία παράγονται ειδικά γι’ αυτό. Πρόσφατα μάλιστα έφεραν στο προσκήνιο αυτόχθονες φυλές βοοειδών, όπως ο αυθεντικός ελληνικός μαύρος χοίρος και η αρχαία στεπική αγελάδα τύπου Κατερίνης, τόσο διοργανώνοντας τις εκδηλώσεις Wise Food Stories, που στόχο είχαν να γνωρίσουμε την αξία και τη σημασία τους, όσο και φιλοξενώντας εκλεκτές κοπές από τα συγκεκριμένα κρέατα στο εντυπωσιακό ψυγείο σιτέματος του εστιατορίου.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill» - εικόνα 1

Παράλληλα δε φτιάχνουν μια ολόκληρη σειρά από δικά τους προϊόντα και κάνουν όλο και πιο πλούσια την εμπειρία της κρεατοφαγίας που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο «Basegrill». Γι’ αυτό στα τραπέζια του θα δεις κόσμο από ολόκληρο το Λεκανοπέδιο να απολαμβάνει σπεσιαλιτέ που είναι πλέον κομμάτι του DNA του εστιατορίου, όπως τα περίφημα αβγά μάτια σε φωλιά πατάτας ή τα υπέροχα homemade αλλαντικά και λουκάνικα, ποντάροντας για τη συνέχεια σε αστέρια του κρέατος, όπως η εξαιρετική σπαλομπριζόλα σε διαφορετικούς βαθμούς σιτέματος και πάντα με ψήσιμο ακριβείας. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα, που έχει κάτι από χαρούμενη γιορτή, το πολυάριθμο σέρβις περιποιείται με επαγγελματισμό και σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, που εδώ τηρούνται στον υπερθετικό βαθμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.