«Ark»: Ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο πάνω στη θάλασσα

Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας και από την υπέροχη βεράντα του «Ark» έχουμε κιόλας ταξιδέψει σε κάποιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κυανής Ακτής.

«Ark»: Ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο πάνω στη θάλασσα

Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας και από την υπέροχη βεράντα του «Ark» έχουμε κιόλας ταξιδέψει σε κάποιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κυανής Ακτής. Είναι ξεχωριστός αυτός ο all day χώρος του ομίλου Παπαθεοχάρη στα Αστέρια Γλυφάδας, σε ένα από τα πιο ωραία τοπία της Αττικής, με θαλασσινή θέα στον Σαρωνικό κι ένα υπέροχο ντεκόρ, που αποπνέει αύρα χαλαρής πολυτέλειας, με υπέροχες πολυθρόνες και φωτιστικά, άνετους λευκούς καναπέδες, πολλούς πίνακες και φυτά.

Τα τραπέζια στρώνονται κομψά, σε πιο αραιή διάταξη πλέον και πληρώντας ασφαλώς όλους τους νέους κανονισμούς, και μας υποδέχονται από νωρίς το πρωί μέχρις αργά για καφέ, ποτό και φυσικά τις σπέσιαλ «γαλανόλευκες» γεύσεις διά χειρός του σπουδαίου και πολυβραβευμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη. Η καλύτερη στιγμή για να το επισκεφθείτε και να χαρείτε σπεσιαλιτέ όπως η χορτόπιτα σε φύλλο φτιαγμένο από χαρούπι με τα αρωματικά χόρτα του σεφ και ξύγαλο ή η σαλάτα κάβουρα και ξελουριαστού μπακαλιάρου σε ζελέ από τσάι και σαφράν, ψίχα αβγοτάραχο και θαλασσινή σάλτσα άσπρου κρασιού είναι ασφαλώς η ώρα που ο γαλάζιος ορίζοντας βάφεται στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και το τοπίο γίνεται απλώς μαγικό.

«Ark»: Ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο πάνω στη θάλασσα - εικόνα 1

Το all day παζλ της απόλαυσης συμπληρώνουν τα σπέσιαλ πιάτα του brunch κάθε σαββατοκύριακο, με πρώτο και καλύτερο το πικάντικο πεϊνιρλί, που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, ενώ ο κήπος του «Ark» υποδέχτηκε μόλις το γνωστό μπαρ του Κολωνακίου «El Raval» για ένα καλοκαιρινό pop up διαρκείας με πολλά signature cocktails και bar bites.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.