Είναι αρκετοί και διαφορετικοί οι λόγοι που οι πολύ ξεχωριστοί «Ψαράδες» της οδού Ζησιμοπούλου μας έχουν πιάσει για τα καλά στα… δίχτυα τους. Ένας πρώτος είναι το υπέροχο και πολύ κομψό ντεκόρ, με τα γυάλινα αντικείμενα και τις αντίκες να δίνουν τον τόνο στη σάλα, η οποία ανοίγει πλήρως το καλοκαίρι και γίνεται ένα με τον ουρανό. Ένας άλλος πολύ σημαντικός είναι η σταθερή συνεργασία του εστιατορίου με ορισμένες από τις καλύτερες ελληνικές ιχθυόσκαλες, που μας οπλίζει με σιγουριά πως ό,τι κι αν μας τραβήξει το ενδιαφέρον από τον πολύ πλούσιο κατάλογο θα είναι σπαρταριστό και ολόφρεσκο.
Πάνω απ’ όλα όμως εδώ ερχόμαστε ξανά και ξανά για τις ανατρεπτικές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Βασίλη Τσατσάκη. Και αυτό το καλοκαίρι ο ταλαντούχος σεφ έχει δημιουργήσει ένα πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο μοντέρνας θαλασσινής κουζίνας, που ξεδιπλώνεται πραγματικά στον αφρό, με προτάσεις όπως οι λουκουμάδες μπακαλιάρου με αγιολί από κρόκο Κοζάνης και μαρμελάδα παντζαριού, το στιφάδο θαλασσινών με καραμελωμένα κοκάρια πάνω σε πουρέ πατάτας αλλά και το signature πια παστίτσιο τόνου με σιουφιχτά και μπεσαμέλ από γραβιέρα Ίου.
Τα εξαιρετικά ωμά και μαρινάτα του σεφ καθώς και ακόμη πολλά όστρακα και ψάρια συμπληρώνουν αυτήν την πανδαισία του ιωδίου, ενώ τα πάνω από 70 αποστάγματα κι εμφιαλωμένα κρασιά καθώς και τα υπέροχα γλυκά όπως η αλλιώτικη πάβλοβα με κρεμέ λεμονιού, κουλί φράουλας και κραμπλ αμυγδάλου ολοκληρώνουν την εμπειρία.