Αέρας ανανέωσης πνέει στην κομψή trattoria του λαμπερού συγκροτήματος στη χερσόνησο του Αστέρα. Τα ηνία του «Mercato» αναλαμβάνει τις αμέσως επόμενες ημέρες ο ταλαντούχος νεαρός σεφ Luca Piscazzi, με τη σημαντική θητεία ως head chef στο διάστερο «La Dame de Pic» της πολυβραβευμένης Anne-Sophie Pic στο Λονδίνο. Όπως δηλώνει μάλιστα ο ίδιος, στην Ελλάδα αισθάνεται σαν στο σπίτι του, μια και η οικογένεια του έχει μακρινές ρίζες από τη χώρα μας, ενώ ανάμεσα στις προτάσεις του που θα κάνουν πρεμιέρα οσονούπω βρίσκουμε πιάτα σαν το carpaccio από λαβράκι με escabeche κολοκυθιού αλλά κι ένα ριζότο με κρόκο Κοζάνης, ψητή καραβίδα και αρώματα εσπεριδοειδών.
Νέος αέρας φυσά στο «Mercato» του Four Seasons
Ο διάστερος Ιταλός σεφ Luca Piscazzi αναλαμβάνει την κομψή trattoria του λαμπερού συγκροτήματος στη χερσόνησο του Αστέρα.