Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Πώς θα σας φαινόταν, με μερικά κλικ μονάχα, να ερχόταν στο σπίτι σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί;

Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Το «Vintage», το δημοφιλές wine bar του κέντρου, μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και τις καινοτομίες. Στη λίστα του, που είναι από τις πιο ενημερωμένες της πόλης, κατάφερε να συγκεντρώσει εξαιρετικές ετικέτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο οινικό κόσμο, ενώ πρώτο λάνσαρε και χρησιμοποίησε το Coravin για το σερβίρισμα σπάνιων και παλαιωμένων κρασιών.

Τώρα, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά, συστήνοντας την υπηρεσία «delivery per glass». Κάντε εικόνα να είστε με την παρέα σας στον κήπο, ή τη βεράντα και να μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτήρι από το κρασί που σας αρέσει! Ο καθένας μάλιστα μπορεί να έχει όποιο επιθυμεί, από μια λίστα με 30 επιλεγμένες ετικέτες από τον Ελληνικό αμπελώνα. Επιπλέον, μπορείτε να συνοδεύσετε τι επιλογές σας με διαλεκτά τυριά και αλλαντικά από μικρούς ντόπιους παραγωγούς, ή με κάποια από τα κλασικά πιάτα του «Vintage».

Οι παραγγελίες για το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές γίνονται μέσα από τις δημοφιλείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ενώ αν κάποιος τα παραλάβει από το wine bar, έχει έκπτωση 10%.

Περισσότερες πληροφορίες

Vintage

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.