Στην «Πιπεριά» και για κρεατικά

Το ολοκαίνουργιο μενού στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού διανθίζει τις θαλασσινές προτάσεις με σπέσιαλ γεύσεις της στεριάς.

Στην «Πιπεριά» και για κρεατικά

Το καλοκαιράκι έφτασε στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού, φέρνοντας μαζί και ένα ολοκαίνουργιο μενού που βάζει πλάι πλάι τις παραδοσιακά θαλασσινές σπεσιαλιτέ της κουζίνας με νέες προτάσεις για τους φίλους του κρέατος. Μιλάμε για κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και μους φέτας, τηγανιά κοτόπουλο με κρέμα από σαφράν και λεμόνι ή ένα μοσχαρίσιο συκώτι στη σχάρα που συνοδεύεται από βούτυρο με μανιτάρια πορτσίνι, χωρίς να λείπουν και πιο έθνικ γεύσεις σαν το κοτόπουλο με κάρυ και γάλα καρύδας και τα χοιρινά fajitas με guacamole και sour cream. Η πλούσια θαλασσινή ενότητα του καταλόγου πάλι, επιφυλάσσει από διαφορετικά ωμά σαν το ταρτάρ τόνου με μοσχολέμονο και αβοκάντο μέχρι τηγανιτό μπακαλιάρο με παντζάρι και αγιολί, αλλά και σπέσιαλ γιουβέτσι γαρίδας με φρέσκια ντομάτα και στακοβούτυρο.

Περισσότερες πληροφορίες

Πιπεριά

Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Ν. Ψυχικό
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.