Το καλοκαιράκι έφτασε στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού, φέρνοντας μαζί και ένα ολοκαίνουργιο μενού που βάζει πλάι πλάι τις παραδοσιακά θαλασσινές σπεσιαλιτέ της κουζίνας με νέες προτάσεις για τους φίλους του κρέατος. Μιλάμε για κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και μους φέτας, τηγανιά κοτόπουλο με κρέμα από σαφράν και λεμόνι ή ένα μοσχαρίσιο συκώτι στη σχάρα που συνοδεύεται από βούτυρο με μανιτάρια πορτσίνι, χωρίς να λείπουν και πιο έθνικ γεύσεις σαν το κοτόπουλο με κάρυ και γάλα καρύδας και τα χοιρινά fajitas με guacamole και sour cream. Η πλούσια θαλασσινή ενότητα του καταλόγου πάλι, επιφυλάσσει από διαφορετικά ωμά σαν το ταρτάρ τόνου με μοσχολέμονο και αβοκάντο μέχρι τηγανιτό μπακαλιάρο με παντζάρι και αγιολί, αλλά και σπέσιαλ γιουβέτσι γαρίδας με φρέσκια ντομάτα και στακοβούτυρο.
Στην «Πιπεριά» και για κρεατικά
Το ολοκαίνουργιο μενού στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού διανθίζει τις θαλασσινές προτάσεις με σπέσιαλ γεύσεις της στεριάς.
Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Ν. Ψυχικό