Το όμορφο εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου στα ψηλά του Καρέα επέστρεψε με value for money μενού, πανοραμική θέα στην Αθήνα από την άνετη βεράντα του και ακολουθώντας πιστά τα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας. Στα του καταλόγου τώρα, η σεφ Φιλίτσα Καραμανλή έχει ετοιμάσει μια σειρά από καινούργια καλοκαιρινά πιάτα όπως η μπρουσκέτα σαρδέλας σε χειροποίητο ψωμί με μάραθο και πίκλα πράσινου μήλου, το καπνιστό χέλι με εσπεριδοειδή και φινόκιο σε ζύμωση ή το κανελόνι με κόκκινη γαρίδα Κοιλάδας, λανσάροντας παράλληλα και δύο fixed menus τριών σταδίων σε δελεαστική τιμή: ένα για όσους αγαπούν το ψάρι (€ 26) κι ένα για τους λάτρεις του κρέατος (€ 24). Τα μενού σερβίρονται σε όλα τα άτομα του τραπεζιού και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.
«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: επιστροφή με νέες προτάσεις
Το όμορφο εστιατόριο στα ψηλά του Καρέα επέστρεψε με value for money μενού και όπως πάντα πανοραμική θέα στην Αθήνα.