Ο «Βασίλαινας» κάνει restart

Με νέες καλοκαιρινές γεύσεις αλλά κι ένα σπέσιαλ menu degustation επιστρέφει το εμβληματικό εστιατόριο του Θανάση Βασίλαινα στα Ιλίσια.

Ο «Βασίλαινας» κάνει restart

Το νήμα της νοστιμιάς από εκεί που σταμάτησε στις 13/3 θα συνεχίσει να υφαίνει το εμβληματικό εστιατόριο του Θανάση Βασίλαινα στα Ιλίσια. «Οι κανόνες του «παιχνιδιού» θα είναι λίγο διαφορετικοί, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα θα γίνονται πιο προσεκτικά, τα μέτρα υγιεινής θα είναι αυστηρά… Είμαστε όμως ενθουσιασμένοι που η παρένθεση κλείνει και μπορούμε να ξαναπιάσουμε το νήμα. Και είμαστε σίγουροι ότι, παρά τις μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια, το φαγητό και το κρασί θα κάνουν πάλι τα μάγια τους και θα μας φέρουν, όπως πάντα, πιο κοντά…» διαβάζουμε στην ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του εστιατορίου στις 25/5, αρχής γενομένης από τον ατμοσφαιρικό υπαίθριο χώρο του απέναντι από το καταπράσινο πάρκο. Πέρα μάλιστα από τις νέες αλά καρτ γεύσεις, θα υπάρχει κι ένα πλούσιο menu degustation με θαυμάσιες σπεσιαλιτέ σαν την all time classic ταραμοσαλάτα «Βασίλαινας» και το γιουβετσάκι γαρίδας με καπνιστή ντομάτα και βασιλικό, το οποίο κοστίζει € 42 κατ’άτομο ή € 50 με τρία ποτήρια κρασί από την πλούσια κάβα του εστιατορίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.