Το νήμα της νοστιμιάς από εκεί που σταμάτησε στις 13/3 θα συνεχίσει να υφαίνει το εμβληματικό εστιατόριο του Θανάση Βασίλαινα στα Ιλίσια. «Οι κανόνες του «παιχνιδιού» θα είναι λίγο διαφορετικοί, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα θα γίνονται πιο προσεκτικά, τα μέτρα υγιεινής θα είναι αυστηρά… Είμαστε όμως ενθουσιασμένοι που η παρένθεση κλείνει και μπορούμε να ξαναπιάσουμε το νήμα. Και είμαστε σίγουροι ότι, παρά τις μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια, το φαγητό και το κρασί θα κάνουν πάλι τα μάγια τους και θα μας φέρουν, όπως πάντα, πιο κοντά…» διαβάζουμε στην ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του εστιατορίου στις 25/5, αρχής γενομένης από τον ατμοσφαιρικό υπαίθριο χώρο του απέναντι από το καταπράσινο πάρκο. Πέρα μάλιστα από τις νέες αλά καρτ γεύσεις, θα υπάρχει κι ένα πλούσιο menu degustation με θαυμάσιες σπεσιαλιτέ σαν την all time classic ταραμοσαλάτα «Βασίλαινας» και το γιουβετσάκι γαρίδας με καπνιστή ντομάτα και βασιλικό, το οποίο κοστίζει € 42 κατ’άτομο ή € 50 με τρία ποτήρια κρασί από την πλούσια κάβα του εστιατορίου.
Ο «Βασίλαινας» κάνει restart
Με νέες καλοκαιρινές γεύσεις αλλά κι ένα σπέσιαλ menu degustation επιστρέφει το εμβληματικό εστιατόριο του Θανάση Βασίλαινα στα Ιλίσια.