Νέα meat stories διά χειρός Μυρσίνης Λαμπράκη

Με ανανεωμένο μενού ανοίγει ξανά το «Meat & Grill Stories» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα meat stories διά χειρός Μυρσίνης Λαμπράκη

Έτοιμη να «γράψει χιλιόμετρα στο κρέας» όπως άλλωστε είναι και το motto του εστιατορίου της στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η Μυρσίνη Λαμπράκη. Έτσι, το «Meat & Grill Stories» ανοίγει ξανά στις 25/5 με επίκεντρο τον εξωτερικό του χώρο και ένα ολοκαίνουργιο μενού που αποτίνει φόρο τιμής στα εκλεκτά και δυσεύρευτα κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες.

Στα ορεκτικά βρίσκουμε για παράδειγμα δροσερές σαλάτες, ιδιαίτερες πίτες σαν τη σφακιανή χορτόπιτα που ψήνεται στην πέτρα, αλλά και χειροποίητο λουκάνικο προβατίνας, ενώ η συνέχεια επιφυλάσσει ένα εκλεκτό φουλ του κρέατος για κάθε γούστο: αφράτο μπιφτέκι από μοσχίδα Δράμας, μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος σε περιστρεφόμενη σούβλα, μπριζολάκια μαύρου χοίρου, πικάνια από φιλέτο προβατίνας, αλλά και αρνάκι γάλακτος αντικριστό τα σαββατοκύριακα. Στις σπάνιες κρεατολιχουδιές του καταλόγου βρίσκουμε ακόμα μοσχαρίσιο μεδούλι ψητό με ζυμωτό ψωμί και σος horseradish, ενώ δεν λείπουν τα επιδόρπια όπως οι μαστιχωτές μαρέγκες με αφράτη κρέμα, φράουλες και σιρόπι από φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.