Έτοιμη να «γράψει χιλιόμετρα στο κρέας» όπως άλλωστε είναι και το motto του εστιατορίου της στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η Μυρσίνη Λαμπράκη. Έτσι, το «Meat & Grill Stories» ανοίγει ξανά στις 25/5 με επίκεντρο τον εξωτερικό του χώρο και ένα ολοκαίνουργιο μενού που αποτίνει φόρο τιμής στα εκλεκτά και δυσεύρευτα κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες.
Στα ορεκτικά βρίσκουμε για παράδειγμα δροσερές σαλάτες, ιδιαίτερες πίτες σαν τη σφακιανή χορτόπιτα που ψήνεται στην πέτρα, αλλά και χειροποίητο λουκάνικο προβατίνας, ενώ η συνέχεια επιφυλάσσει ένα εκλεκτό φουλ του κρέατος για κάθε γούστο: αφράτο μπιφτέκι από μοσχίδα Δράμας, μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος σε περιστρεφόμενη σούβλα, μπριζολάκια μαύρου χοίρου, πικάνια από φιλέτο προβατίνας, αλλά και αρνάκι γάλακτος αντικριστό τα σαββατοκύριακα. Στις σπάνιες κρεατολιχουδιές του καταλόγου βρίσκουμε ακόμα μοσχαρίσιο μεδούλι ψητό με ζυμωτό ψωμί και σος horseradish, ενώ δεν λείπουν τα επιδόρπια όπως οι μαστιχωτές μαρέγκες με αφράτη κρέμα, φράουλες και σιρόπι από φρούτα του δάσους.