Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Το ειδικό μενού Spondi Hommage απαρτίζεται από χαρακτηριστικές ανοιξιάτικες δημιουργίες των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Συνέχεια στα ειδικά μενού Spondi Hommage που ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο δίνει το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου. Αυτήν τη φορά, ο Άγγελος Λάντος και o Arnaud Bignon σταχυολογούν χαρακτηριστικά ανοιξιάτικα πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της «Σπονδής», και με αυτά δημιουργούν το ειδικό μενού Spondi Hommage - Άνοιξη, που ξετυλίγεται σε πέντε στάδια. Πρόκειται για το φουά γκρα με ραβιόλι, τοπιναμπούρ και καπνιστό τσάι (2008), το λαβράκι με αβοτάραχο, ρόκα και καρύδι (2006), το μοσχάρι γάλακτος με γκοργκοντζόλα, σέσκουλο και μαντζουράνα (2007), τη μέντα με τσάι matcha και γκρέιπφρουτ (2017) και τον καφέ Arabica με λεμονοθύμαρο και πραλίνα φουντουκιού (2006). Το μενού κοστίζει € 85 / άτομο και θα σερβίρεται για όλο το Μάρτιο, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’αυτό και πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".