Το Κτήμα Τσέλεπου στο «Zinglee»

Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2).

Το Κτήμα Τσέλεπου στο «Zinglee»

Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2), το οποίο υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Κτήμα Τσέλεπου. Ειδικά για την περίσταση έχει δημιουργηθεί ένα σπέσιαλ menu degustation πέντε πιάτων, καθένα από τα οποία θα συνδυαστεί με τις ετικέτες του κτήματος που κουβαλούν αρώματα της Μαντινείας και της Νεμέας. Το κόστος κατ’άτομο είναι € 35 και η βραδιά, στην οποία θα δώσει το «παρών» η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη, ξεκινά στις 8.30 μ.μ.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

AMUSE BOUCHE
Καπνιστός σολομός σε μπλίνι με ξινή κρέμα, μυρωδικά και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σέλερι
Κτήμα Τσέλεπου, Amalia Brut Ροζέ, Αφρώδης οίνος, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΟΡΕΚΤΙΚΟ
Φρέσκα μύδια αχνιστά με μουστάρδα και μελισσόχορτο
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΣΑΛΑΤΑ
Ζεστή πατατοσαλάτα με νεαρές πατάτες, φρέσκο κρεμμύδι και σύγκλινο Μάνης
Κτήμα Τσέλεπου, Gris de nuit, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Φιλέτο μόσχου, πατάτες gratin dauphinoise, baby καρότα και σάλτσα από κόκκινο κρασί
Κτήμα Τσέλεπου, Δρυόπη Reserve, Αγιωργίτικο, Π.Ο.Π. Νεμέα

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Πάβλοβα με κρέμα λεμονιού και σάλτσα από κόκκινα φρούτα
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.