Τσικνοπέμπτη αλλιώς στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ένεκα της ημέρας, το εστιατόριο με την συναρπαστική θέα μένει ανοιχτό μέχρι αργά και βάζει στο μενού του μοσχομυριστές νοστιμιές.

Τσικνοπέμπτη αλλιώς στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η Τσικνοπέμπτη έχει παραδοσιακά το δικό της εθιμοτυπικό στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με τη συναρπαστική θέα στον Ιερό Βράχο από τις μεγάλες τζαμαρίες. Κάνοντας την εξαίρεση στο σύνηθες ωράριο του, μας υποδέχεται στις 20/2 από τις 8 το βράδυ και μετά με ζωντανή μουσική κι ένα ειδικό μενού που τιμά την παράδοση γεμάτο επιλογές για να διαλέξουμε. Μιλφέιγ από φιλετάκια μοσχαρίσια με αφράτο ψωμί στη σχάρα, σαγανάκι κανταΐφι με γραβιέρα Κρήτης, μέλι θυμαρίσιο και φιστίκι Αιγίνης και άλλα ορεκτικά και σαλάτες κάνουν την αρχή και δίνουν πάσα σε κρεατονοστιμιές σαν τα αρνίσια παϊδάκια ή μπιφτέκια στη σχάρα, τα χοιρινά μπριζολάκια με πατάτες baby και χόρτα εποχής αλλά και μια ποικιλία από λουκάνικα ή κρεατικά για τις μεγάλες παρέες. Όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα το κρέας περιμένει ένα κοντοσούβλι λαχανικών με βινεγκρέτ από βαλσαμικό ξύδι, ενώ το γλυκό φινάλε έρχεται με παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες στο 2109000915 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Περισσότερες πληροφορίες

Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.