Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου.

Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου. Την αυλαία σηκώνει στις 13/2 ένα wine event με επίτιμο προσκεκλημένο το οινοποιείο “Αμπελώνες Βατίστα” από τη Λακωνία. Η Μαρία Βατίστα θα παρουσιάσει τρεις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος (το λευκό «Ορίζων», το «Βατίστα ροζέ» και το ερυθρό «50-50»), προσφέροντας μάλιστα ειδικά για τη βραδιά το δεύτερο ποτήρι ή τη δεύτερη φιάλη δωρεάν σε όσους επιλέξουν να τις δοκιμάσουν.
Την Πέμπτη 27/2 σειρά έχει ένα σπέσιαλ wine dinner με τα κρασιά του οινοποιείου “Αμπελώνες Ζαχαριάς” από τη Νεμέα. Ο sommelier του «Monk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο chef Παναγιώτης Βασιλάτος θα παντρέψουν ειδικά για τη βραδιά γεύσεις και οίνο σε ένα ειδικό μενού 6 σταδίων (€ 33 / άτομο), προτείνοντας για παράδειγμα το “Αγιωργήτικο Ροζέ Βιολογικό” σε συνδυασμό με ένα ραβιόλι με καβούρι ή το ερυθρό “Συναστρία” παρέα με μια τάρτα τυριού με σάλτσα από φρούτα του δάσους.

Σημειώστε τέλος, το σεμινάριο “Εισαγωγή στο Μαγικό Κόσμο του Κρασιού” που έρχεται από τις 23/2, χωρισμένο σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους με εισηγητή τον Βασίλη Παπαδόπουλο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις οινικές γνώσεις τους (κόστος σεμιναρίου € 180 / άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.