Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

Τι ρύζι χρησιμοποιούμε για το σούσι; Πώς μπορούμε να το τυλίξουμε σαν επαγγελματίες; Τι είναι τα inside out rolls και πώς γίνεται η γαρίδα τεμπούρα;

Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

O «Gigifioggos», το στιλάτο και ανεπιτήδευτο wine bar του Περιστερίου διοργανώνει μια βραδιά σούσι, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 9μ.μ., με καλεσμένο τον ειδικό Σταμάτη Τσίλια, ο οποίος θα μας μυήσει στην γαστρονομική κουλτούρα της Ασίας. Μπροστά στα μάτια μας στην ξύλινη μπάρα θα φτιάξει τέσσερις διαφορετικές συνταγές special rolls και ένα τατάκι πικάνια extra bonus για όσους λατρεύουν το κρέας. Το ταξίδι στην Ιαπωνία θα ολοκληρωθεί με τις ξεχωριστές προτάσεις του head sommelier, Βασίλη Παπαδόπουλου. Ανάμεσα στις επιλογές του ξεχωρίζει το Enter.Sake, ένα μοναδικό sake, που σερβίρεται όπως το κρασί και ταιριάζει απίστευτα με το σούσι.

Δείτε αναλυτικά το μενού

Inside out special rolls
• Yakuza
Με γαρίδα τεμπούρα, κρέμα τυρί με σχοινόπρασο, αγγούρι, και topping με φιλέτο αβοκάντο, kabayaki sauce και σουσάμι kimchi
• Aliento
Snow crab meat με λάιμ και shriracha, πιπεριά τεμπούρα, και topping με σολομό teriyaki και spicy mayo
• The Rolling Stones
Ρόλο τεμπούρα με μπανάνα, αγγούρι, πιπεριά και κρέμα wasabi. Topping με spicy ταρτάρ τόνου με μυρωδικά και aji amarillo
• Snow White
Με αβοκάντο, μάνγκο, shriracha, και topping από μανιτάρια με ponzu πορτοκάλι
• Picanha tataki
Με soy-glaze sauce, καλαμπόκι, πιπεριά τσίλι και φασόλια edamame

iΚρατήσεις στο 6977655507

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggo

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.