Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Ένα ειδικό μενού για τους λάτρεις των μανιταριών σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου.

Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Τις αγαπά τις θεματικές βραδιές το «Chefi», εξού και στις 23/1 μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Ανάμεσα στα συνολικά επτά στάδια (€ 40 / άτομο), μας περιμένουν για παράδειγμα ένας ιδιαίτερος ντολμάς μανιταριών, γεμισμένος με fregola, σύκο και bearnaise τρούφας, αλλά κι ένα αρωματικό ριζότο με porcini, δεντρολίβανο και πεκορίνο. Το μενού θα κορυφωθεί με φιλέ μινιόν συνοδεία duxelles μανιταριών, πουρέ λαχανικών και σος γλυκού κρασιού, λίγο προτού σερβιριστεί μια πολύ ιντριγκαδόρικη κρεμ μπριλέ λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Welcome: τραγανό φύλλο, μανιτάρι,γαρίδα, αϊολί τρούφας

Βελουτέ μανιταριών, σπιτική μπρουσκέτα, ταπενάντ portobello

Ντολμάς μανιταριών, fregola, σύκο, Bearnaise τρούφας

Ριζότο porcini, δεντρολίβανο, pecorino

Fillet mignon, duxelles μανιταριών, κατσικίσιο τυρί, πουρέ λαχανικών, σως γλυκού κρασιού

Crème brûlée λευκής σοκολάτας, άρωμα τρούφας, μαρμελάδα μανιταριού

Σπιτικές τρούφες σοκολάτα

Κρατήσεις: 210 6815774 – chefi@chefi.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.