Το «La Suite Lounge» ομιλεί haute γαλλικά

Γαλλικός αέρας πνέει από τις αρχές της χρονιάς στο «ρετιρέ» του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus».

Το «La Suite Lounge» ομιλεί haute γαλλικά

Γαλλικός αέρας πνέει από τις αρχές της χρονιάς στο «ρετιρέ» του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus», καθώς ο Γάλλος chef Geoffrey Rembert, με θητεία σε εστιατόρια σαν το «Tour d’Argent» και το «Le Bristol», δημιούργησε μαζί με τον executive chef Βασίλη Μήλιο το ειδικό menu degustation «Some like it HAUTE!». Οι δύο σεφ ενώνουν τις μαγειρικές τους κουλτούρες προτείνοντας πιάτα με γαλλικό και ελληνικό πρόσημο (από χτένια St.Jacques στο τηγάνι με πράσα μπρεζέ και αχλάδι μέχρι γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο με λεμόνι και μελωμένη ντομάτα), τα οποία σερβίρονται σε αρμονία με επιλεγμένα κρασιά του γαλλικού και του ελληνικού αμπελώνα. Το ειδικό αυτό μενού 4 σταδίων (€ 55 / άτομο) θα σερβίρεται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αποτελώντας προπομπό του ολοκαίνουργιου a la carte μενού του εστιατορίου που θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.