Γαλλικός αέρας πνέει από τις αρχές της χρονιάς στο «ρετιρέ» του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus», καθώς ο Γάλλος chef Geoffrey Rembert, με θητεία σε εστιατόρια σαν το «Tour d’Argent» και το «Le Bristol», δημιούργησε μαζί με τον executive chef Βασίλη Μήλιο το ειδικό menu degustation «Some like it HAUTE!». Οι δύο σεφ ενώνουν τις μαγειρικές τους κουλτούρες προτείνοντας πιάτα με γαλλικό και ελληνικό πρόσημο (από χτένια St.Jacques στο τηγάνι με πράσα μπρεζέ και αχλάδι μέχρι γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο με λεμόνι και μελωμένη ντομάτα), τα οποία σερβίρονται σε αρμονία με επιλεγμένα κρασιά του γαλλικού και του ελληνικού αμπελώνα. Το ειδικό αυτό μενού 4 σταδίων (€ 55 / άτομο) θα σερβίρεται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αποτελώντας προπομπό του ολοκαίνουργιου a la carte μενού του εστιατορίου που θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο.
Το «La Suite Lounge» ομιλεί haute γαλλικά
Γαλλικός αέρας πνέει από τις αρχές της χρονιάς στο «ρετιρέ» του πολυτελούς ξενοδοχείου «St. George Lycabettus».