To «Buba» μετατρέπεται σε Wonderland

Για μία ημέρα το εξοτίκ μπιστρό της Κηφισιάς φιλοξενεί ένα ξεχωριστό community project για όλες τις ηλικίες.

To «Buba» μετατρέπεται σε Wonderland

Για μία ημέρα το εξοτίκ μπιστρό της Κηφισιάς φιλοξενεί ένα ξεχωριστό community project για όλες τις ηλικίες. Αυτήν την Κυριακή 8/12, από τις 12 το μεσημέρι και μετά το Buba Wonderland απλώνεται σε όλους τους χώρους του ατμοσφαιρικού νεοκλασικού κτιρίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να το εξερευνήσουν. Θα υπάρχουν, ανάμεσα σε άλλα, fashion bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, beauty corner, ένα spiritual space στον επάνω χώρο που επιφυλάσσει από tarot readings μέχρι καρμική αστρολογία, live DJ sets, θέατρο σκιών άλλα και ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος για τους μικρούς επισκέπτες με δημιουργική απασχόληση από την εικαστικό Έφη Φουρίκη και την αρχιτέκτονα Ελεονώρα Παπαπέτρου. Το μενού της ξεχωριστής αυτής δράσης συμπληρώνεται με thai και βιετναμέζικο street food (σε συνεργασία με το δημοφιλές αδερφάκι του «Buba» που ακούει στο όνομα «Madame Phu Man Chu») αλλά και τα signature cocktail του καταλόγου σε ειδικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.